Zoeken in deze blog

zaterdag 29 november 2014

2014.11.29_Pet Eye Fix Guide 2.2.4

2014.11.29 Pet Eye Fix Guide corrigeert alle kleuren (rood, blauw, groen, geel, wit) dierenogeneffecten van uw huisdieren op foto's. Het kan ook gebruikt worden voor de bekende rode ogen bij mensen. Zelfs volledig verlichte ogen kunnen worden gecorrigeerd.
Met de volgende tools: kleurschakering, schittering, oogkleur, pupil, kat pupil en accentuering. Inclusief stapsgewijze bewegende demovoorbeelden en ondersteuning voor 17 talen, maar geen Nederlands.

Deze titel kregen we nog niet eerder. Karl heeft het niet nodig. Ootje heeft veel te melden:




Het weggevertje is al voor-geactiveerd. Bij de installatie wordt een tekstbestand PetEyeFixGuide.key in de programmamap gezet. Het bevat de volgende inhoud:

RegInfo
RegName=G***************y
Company=H*****************
RegCode=22**************YZ

Zonder dat bestand heeft u een trial. Bewaar het dus goed! Ik kon er op een schone virtuele XP de trial van de leverancier mee activeren: QED.

Als u in het menu naar Help/Registration kijkt, ziet u:

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" met volledigheidshalve het losse PetEyeFixGuide.key-bestand. En een Evalaze portable. En een map met het spel. Dat draait niet op de virtuele XP, wel op de echte W8.1 64 laptop. Geen Cameyo, want mijn Avast! vreet die op.




Terug naar het begin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten