Zoeken in deze blog

vrijdag 8 oktober 2021

2021.10.08_AceThinker Video Keeper 6.2.8

 Met 1 klik online video's downloaden van meer dan 100 platforms

Video Keeper is robuust gereedschap voor computergebruikers om video streams te op te halen van meer dan 100 platforms, met inbegrip van maar niet beperkt tot Dailymotion, FaceBook, Instagram, Udemy, enz. Door gebruik te maken van deze software, kunt u eenvoudig taken beheren om tot 12 videoclips tegelijk te downloaden en ze te converteren naar de gewenste batchformaten. Het beschikt ook over een ingebouwde browser om uw video's te laten pakken op platforms die een login vereisen. Verder biedt het extra functies zoals een schermrecorder (alleen Windows) om de hele oplossing uitgebreider te maken voor gebruikers. Er zijn meer waardevolle functies die op u wachten om te verkennen.

Belangrijkste kenmerken:
  1. Download video's van 100+ platform als een koud kunstje.
  2. Beheer videotaken en converteer gedownloade clips naar 50+ mediaformaten.
  3. Waardevolle schermrecorder (alleen Windows) en ingebouwde browser.
  4. Extra functies van mobiele overdracht, videobibliotheek, enz.
Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10
Licentievoorwaarden: één jaar, met updaten

Kent Nederlands, 32 bitter. Vroeger heette het Apowersoft Video Download Capture. Versie 6.2.5 kregen we op 2 oktober 2020, dus is de licentie daarvan van een paar dagen geleden verlopen. De sleutel krijgt u via een link in de readme. De sleutel kunt u dan oogsten in uw browser. U krijgt ook een link voor het weggevertje. Dat gaat vlot. Daarna kunt u het programma activeren. maar u moet zich ook aanmelden met een werkend mailadres. De plustruc en 33mail deden het niet. U krijgt een viercijferige code per mail, die u moet invoeren. Dat proces liep met horten en stoten.

Het downloaden van de Giveaway-zip ging moeizaam. Mijn wifi lag er regelmatig uit. Bugje van Windows 11??? Vroeger had Windows 10 ook wifiproblemen, maar de laatste jaren ging het goed. Ik heb een wifiextender, waar ik een ethernetkabel in kan prikken. Dus als het vaker gebeurt, zoek ik dat ding weer op.

De activatie staat in %AppData%, in C:\Users\gebruiker\AppData\Roaming\AceThinker\Video Keeper\passport.userinfo, een tekstbestand met een heleboel hexadeximale tekens.

Het maken van een Cameyo portable liep verder probleemloos.

Dit soort programma's is aan mij niet besteed. Er is voldoende freeware te vinden. En ik zag Youtube niet in het lijstje van ondersteunde media staan.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele ThinPC.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten