Zoeken in deze blog

zondag 8 november 2020

2020.11.08_1AVCenter 3.1.3

 1AVCenter is een volledige audio video center

 1AVCenter is een groep toepassingen die zijn verzameld in één slim ontworpen gebruikersinterface: schermopnamesoftware, audio capture software, live videostreaming software, software voor videobewaking op afstand, windows-bestandsserver en nog veel meer.


1AVCenter is een volledige oplossing voor audio- en video-opname en -bewerking.

Daarnaast is 1AVCenter ook een complete oplossing voor live streaming op de belangrijkste platformen YouTube, Facebook, enzovoort.

Nog steeds gaat, 1AVCenter is ook een perfecte oplossing voor video- en audiobewaking op afstand om een oog en oor op afstand te houden op uw webcam, bureaubladscherm en microfoon.

Als klap op de vuurpijl is 1AVCenter tevens een veilige professionele webserver voor het delen van bestanden, zodat u uw bestanden veilig kunt delen zonder dat er derden bij betrokken zijn via een gewone browser.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Persoonlijke server voor het delen van bestanden
  2. Windows beeldschermafbeeldingsoftware
  3. Video-opnamesoftware
  4. Audio-opnamesoftware voor pc
  5. Live video-streaming software
  6. Live audio streaming software
  7. Videocamerabewaking op afstand
  8. Software voor desktopbewaking op afstand

Extra functies:|

  1. Intelligente interface om elke taak in een profielsleuf te beveiligen die nooit opnieuw geconfigureerd hoeft te worden.
  2. Wizard voor het ontdekken van hardware en het aanmaken van profielen bij het opstarten, waarbij geen enkele configuratie direct uit de doos nodig is.
  3. Slanke gebruikersinterface met vastlegging van het venster voor een beter beheer van het bureaublad.

1AVCenter behandelt professioneel alles wat te maken heeft met video en audio op uw PC.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows 2000/ XP/ 2003/ Media Center/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/10; Intel 1.3GHz; 120MB HD; 256MB RAM; Minimum screen resolution of 800x600 (geen enkele moderne  machine heeft zo'n lage resolutie, en ook 256 MB RAM is een absurde eis: Windows 10 heeft minstens 2 GB nodig, maar 4 GB is beter: misschien is het gewoon oude meuk in een nieuw jasje: Wuff.wav is gedateerd 3-3-2003, maar 1AVCenter.exe dateert van 4-11-2020)

Op 19 mei 2020 kregen we versie 2.4.0. Geen sleutel nodig. 32 Bitter, maar wilde niet goed draaien op een virtuele W7 Starter. Daar werd Flash erop gezet: dat kunt u na 31 december 2020 niet meer gebruiken. Op de virtuele W7 64 Pro draait het wel. Al heb ik de werking niet echt uitgezocht.

Ik heb geen emplooi voor dit programma. Dit is wel het tegenovergestelde van een one trick pony. De functionaliteiten vormen een vreemd allegaartje.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro. Die is uitgepakt absurd omvangrijk.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten