Zoeken in deze blog

vrijdag 11 december 2020

2020.12.11_Lorien Cleaner 1.1.8

 

De meest krachtige junkfoodreiniging en bescherming van de privacy

Loopt uw computer traag? Lorien Cleaner biedt u de meest krachtige junkfoodschoonmaak en privacybescherming, en laat uw computer als nieuw draaien! Met de ingebouwde krachtige componenten helpt Lorien Cleaner u bij het repareren van problemen, het opschonen van schijfruimte, het optimaliseren van het systeem en andere geavanceerde toolkits zoals het elimineren van privacytracks, het beheren van opstarttoepassingen, het verwijderen van ongewenste toepassingen en het permanent wissen van bestanden. Neem afscheid van vervelende vertragingen en maak uw PC weer zo goed als nieuw!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 10

Kent geen Nederlands. Versie 1.1.4 Pro werd weggegeven op 27 september 2020. De mogelijkheden lijken erg op dat van WiseCare365 en dat schijnt geen nare bijeffecten te hebben. Want zomaar bestanden en dubbelen wissen kan uw systeem verzieken. Dus alleen gebruiken als u voldoende digi bent. 
De sleutel moet u zelf met een werkend mailadres aanvragen. Vanmorgen kreeg ik geen sleutel, want het staartje /get-key/ van de url werd niet herkend. Later lukte het wel, maar ze loggen uw IP-adres en u mag maar één sleutel per IP-adres aanvragen. Mijn VPN heeft kuren en daarom kom ik daar alleen één extra aanvragen. De twee sleutels verschillen. Die zie ik na activatie terug in %AppData%:

New and Modified Files 
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\loriencleaner\license

De programmamap volstaat als semi-portable. Die is te activeren met de activate.msi, die ik met Discovery maakte.

U doet er goed aan het automatisch zoeken naar updates via het menu - Settings - uit te vinken.

Een niet al te kritische Engelstalige recencie vindt u bij tekcompare.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en de programmamap, afkomstig van een virtuele W7 64 Pro.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten