Zoeken in deze blog

zaterdag 16 januari 2021

2021.01.16_GiMeSpace TouchSpace Synth 1.0.6.19 Home

Het spelen van muziek op een computer is intuïtiever en voor iedereen betaalbaar

Dit programma is gemaakt om het spelen van muziek op een computer meer intuïtief en betaalbaar te maken voor iedereen die muziek wil maken.

Het biedt de meest natuurlijke manier om muziek te maken door simpelweg gebruik te maken van uw aanraakscherm of uw hand voor de webcam. Als u deze niet heeft, kunt u ook uw muis gebruiken.

Het maken van uw favoriete instrument is ook heel eenvoudig:u  hebt een paar seconden nodig van het geluid dat uw instrument zal maken en importeer het als een WAV-bestand. Het zal worden omgezet in een instrument en u kunt nog steeds de individuele frequenties van uw instrument aanpassen. Het heeft ook de mogelijkheid om uw optreden op te nemen in een WAV-bestand.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 10; dual core cpu, webcam or touchscreen are recommended

Kent Afrikaans, geen Nederlands. Deze titel kregen we nog niet eerder. De Oen heeft dienst en de trial van de Home-versie heel veilig, totaal overbodig en heel irritant ingepakt in Themida. Ik moet toch eens gaan noteren wanneer hij dienst heeft. Misschien is hij maanziek? Maar dan loopt hij wel uit fase, want de lijders daaraan hebben vooral last van volle maan. Die is er over 12 dagen, een Wolf Moon. Met om 19:20 uur een maansverduistering. Dat wordt dus huilen ... Die van twee jaar geleden heb ik zelf tijdens het ochtendfietsen gefotografeerd.

In de readme staat de sleutel. De activatie komt op twee plaatsen in het register:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GMSTSS
    Count

HKEY_USERS\S-1-5-21-952523821-1476221258-1898377948-1000\Software\GMSTSS
    Count

Uit de Cameyo maak ik op dat de programmamap volstaat. Maar de kloon daarvan doet het toch niet?

Uit heb de handleiding niet gelezen en de user interface is niet zo vanzelfsprekend dat ik er geluid, laat staan muziek mee kan maken. Niet erg: daar weet ik wel freeware voor te vinden. En mijn vrouw zingt en maakt muziek.

In de uitwisselmap staat de install_and_activate, de programmamap en de Cameyo portable.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten