Zoeken in deze blog

zondag 24 januari 2021

2021.01.24_ScreenCamera 3.1.1

Een desktop videorecorder en een virtuele webcam

 ScreenCamera stelt u in staat om live te gaan met uw computerscherm en webcam op hetzelfde moment op YouTube, Facebook, LinkedIn, en alle diensten en apps die er zijn.

ScreenCamera is de beste keuze voor het maken van tutorials.

ScreenCamera is virtuele camera software die werkt als een ManyCam alternatief als een webcam splitter. U kunt ScreenCamera gebruiken als een middel om uw webcam op meerdere sites en applicaties tegelijk te gebruiken.

ScreenCamera is ook een scherm en webcam recorder met sneltoetsen en vele functies die u perfect zult vinden om vast te leggen wat u nodig hebt van het bureaublad wanneer u het nodig hebt.

Of u nu op zoek bent om live te gaan met scherm tutorials, webcam en scherm opnemen op hetzelfde moment, of gewoon splitsen van uw webcam, ScreenCamera zal perfect werken voor u.

Belangrijkste kenmerken:
De virtuele camera is compatibel met alle live streaming diensten en toepassingen.
Schermrecorder.
Webcam splitter.

Extra functies:
Moderne en praktische gebruikersinterface.
Mogelijkheid om video direct op te nemen in MP4, geen conversie nodig.
Mogelijkheid om watermerk video.
Mogelijkheid om video-output te inverteren om aan alle mogelijke diensten en toepassingen te voldoen.

ManyCam is de meest bekende virtuele camera die er is. ManyCam is ontworpen voor plezier vol met effecten voor uw webcam video. ScreenCamera is ontworpen voor scherm tutorials die live kunnen zijn of niet. Beide zijn krachtige virtuele camera software.

Als u werkt met tutorials moet u overwegen om ScreenCamera in uw toolset te hebben.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen:  Windows 2000/ XP/ 2003/ Media Center/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; Intel 1.3 GHz; 120 MB HD; 256 MB RAM; Minimum screen resolution: 800x600  (daaraan voldoet elke moderne PC)

Versie  Net 1.4.5 kregen we op 9 mei 2020 . Kent Nederlands. 32 Bitter. Omdat het onder XP draait, heb ik het getest op een virtuele XP. Maar daar is geen webcam beschikbaar, dus kan het programma geen cameradriver vinden. Dus is dat testen beperkt tot opstarten en het maken van een Cameyo portable en een zandbak.

Het programma is al geactiveerd, dus geen sleutel nodig en geen gegevens over de activatie. 

De webcam-functie geeft de mogelijkheid om een oude, ongebruikt in de la liggende XP-portable als beveiligingscamera een tweede leven te geven. Dat kan ook met oude tablets of smart phones.

 In de uitwisselmap staat een install_and_"activate", een Cameyo portable en een XP-zandbak.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten