Zoeken in deze blog

vrijdag 21 mei 2021

2021.05.21_Glary Utilities PRO 5.164

Een one-stop oplossing voor PC prestatie optimalisatie

Glary Utilities PRO is een krachtig en top alles-in-één hulpprogramma om uw PC te repareren, versnellen, onderhouden en beschermen. Het optimaliseert de prestaties van uw computer, lost problemen op, beschermt uw privacy en helpt u om uw systeem aan te passen aan uw behoeften.

Het nr. 1 krachtige en alles-in-één-hulpprogramma voor het opschonen van uw Windows PC

  • Verhoogt de snelheid van uw PC en herstelt frustrerende fouten, crashes en bevriezingen.
  • Met één-klik-functionaliteit en eenvoudige, geautomatiseerde opties.
  • Meer dan 20 tools om de prestaties van uw computer te maximaliseren.

systeemeisen: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64)

We kregen op 30 juni 2020 versie Pro 5.144. De jaarslicentie daarvan is dus nog niet verlopen. Kent Nederlands. Zowel 32 als 64 bit. Ingepakt in Themida. De Oen van de Dag had niet door dat je in de mail met je wachtwoord ook een link krijgt naar een schone installer. Verder werkt de sleutel ook op de officiële portable, vierde en vijfde regel van boven. Ik haalde de zipversie op en testte die uit op twee virtuele machines. Geen centje pijn. Veel mogelijkheden, waaronder die om je PC onbedoeld om zeep te helpen. Dus alleen gebruiken als je hem zelf kan repareren. Of een handige kleinzoon om de hoek hebt wonen.

Wat ik vooral prettig vond, is dat het ook je register kan defragmenteren. Niet dat dat nauw zoveel uitmaakt, maar gewoon omdat veel vergelijkbare programma's het niet hebben. Verder kan je je systeembestanden ermee testen. Altijd handig. Heb ik een paar weken geleden nog met de laptop van een "klant" moeten doen: het was de PC, waarmee kerkdiensten van een plaatselijke kerk worden ondersteund.

Dus van harte aanbevolen. Als je weet wat je doet ...

Vergeet niet alle updatemogelijkheden uit te vinken.

Omdat ze bij het aanvragen van een sleutel alleen je mailadres loggen en niet je IP-adres, kon ik heel eenvoudig een sloot licentiesleutels aanvragen via 33mail. Ik moest de portable op een andere machine nog wel weer activeren, maar dat kon met dezelfde sleutel.

Er zat vandaag ook een zeurpiet als controleur op de site. Mijn posting werd direct aangepast: de opmerking dat er ook een portable was, werd gewist. Toen plaatste ik een link naar het commentaar van vorig jaar, waar hetzelfde stond. Tja, dat moesten ze wel doorlaten. En ook een volgende posting moest ik uiterst voorzichtig formuleren: "It does" op de vraag of je die portable met de cadeausleutel kon activeren.

Na een jaar kan je het blijven gebruiken, maar dan is de Pro-status eraf. De verschillen kan je hier ontdekken. Je kan natuurlijk ook eerst uitgebreid spelen met de portable en pas als je alle mogelijkheden hebt uitgeprobeerd, het programma activeren. En dan kijken of je wat kan met de extra mogelijkheden.

Mijn voorlopig oordeel; het biedt meer dan Wise 365, maar daarvoor kregen we een levenslange licentie.

De activatie staat in %AppData%, in
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\GlarySoft\Glary Utilities 5\AppMetris\ModuleMetris-51660192037000-20210521.ini

In de uitwisselmap staat de install_and_activate met de uitgepakte installer. Er is ook een zip met de officiële portable, met de activatiegegevens.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten