Zoeken in deze blog

woensdag 26 mei 2021

2021.05.26_Vidmore DVD Monster 1.0.20

Rip uw DVD's naar 600+ video- en audioformaten die op meerdere apparaten kunnen worden afgespeeld

Vidmore DVD Monster kan alle soorten DVD-schijven, ISO-bestanden en mappen lezen, ze rippen en converteren naar alle gangbare video- en audioformaten en mobiele apparaten, zoals MP4, MOV, FLV, WMV, AVI, M2TS, MP3, AAC, M4A, OGG, iPhone, Samsung, enz. De beste DVD ripping software maakt gebruik van de nieuwste en geavanceerde technologie, en het is in staat om alle beveiligde en onbeschermde DVD's te rippen met behoud van dezelfde kwaliteit als de originele bestanden. Bovendien is dit DVD ripping programma ook uitgerust met een krachtige video-editor waarmee u kunt trimmen, DVD-films bijsnijden, effecten toepassen, watermerk toevoegen, enz. Het ondersteunt ook het invoegen van nieuwe audio track en ondertiteling. Met dit programma kunt u snel de DVD laten rippen binnen enkele minuten op uw computer.

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32)

32 Bitter. Versie 1.0.62 kregen we op 13 augustus 2020. U moet zelf uw sleutel aanvragen met een werkend mailadres. Is een jaar bruikbaar. De link werkt op 29 mei om 8:20 uur nog steeds. Voor de zekerheid vroeg ik wat extra's sleutels aan en zette die in de readme. Kent geen Nederlands.

Voorkom het zoeken naar updates met een registeraanpassing:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Vidmore\Vidmore DVD Monster\Update]
"AutoEnabled"="false"

De activatie staat op twee plaatsen in het register:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Vidmore\common\4]
"isRegistered"="1"
"email"="GOTD Promotion"
"code"="e3c06****4e02228"

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Vidmore\Vidmore DVD Monster\Register\4]
"UserEMail"="GOTD Promotion"
"Code"="e3c06****4e02228"

Bij het activeren moet u dus niet uw eigen mailadres ingeven, maar de vóóringevulde tekst GOTD Promotion laten staan. U moet dus alleen de sleutel met copy-paste uit uw mail plakken.

Ik heb al voldoende rippers, waaronder eentje met een zelf-gekochte licentie. Om een USB-stick met muziek van mijn CD's te maken voor mijn toen nieuwe auto. Die had geen CD-speler.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable. Ook een semi-portable. Die bestaat uit de relevante mappen van de Cameyo. Soms werkt dat, terwijl de Cameyo het zelf niet doet. Semi-portable wil zeggen dat hij - in tegenstellong tot een echte Cameyo - sporen op uw machine achterlaat in %AppData% en in het register. En eventueel ook in documentmappen en zo. Dat laatste is niet zo erg. Het eerste kan op den duur tot vervuiling van uw machine leiden. Net als benzine verstoken koolzuurgas in de atmosfeer brengt. Dat op den duur de aarde opwarmt.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten