Zoeken in deze blog

vrijdag 23 juli 2021

2021.07.23_Crave World Clock Pro 1.6.5.0

De huidige tijd bijhouden voor alle tijdzones en steden

 

 Met Crave World Clock kunt u de huidige tijd bijhouden voor grote steden en tijdzones op een echte wereldkaart.

U kunt ook analoge en digitale klokken met thema op uw Windows-bureaublad zetten om de tijd bij te houden voor elke stad die u maar wilt. U kunt de wereldklok met kaart ook instellen als bureaubladachtergrond of gebruiken als screensaver. Met een tijdzoeker kunt u snel de huidige tijd vinden voor elke stad of land die u wilt. Met een herinneringstool kunt u herinneringen instellen voor afspraken, vergaderingen, telefoongesprekken, enz. op basis van andere tijdzones. Er verschijnt een popup met een herinneringsbericht op de opgegeven tijd in de opgegeven stad of tijdzone. Het heeft ook een kalendertool dat een kalender voor het hele jaar in een oogopslag weergeeft. U kunt het jaar kiezen waarvoor de kalender moet worden weergegeven, afgezien van het huidige jaar. Crave World Clock heeft ook een tool dat internationale kiescodes weergeeft voor alle landen in een lijst die u kunt raadplegen voor uw telefoongesprekken.

Systemeisen: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Versie 1.6.4.4 kregen we op 21 maart 2020. Het is in Themida ingepakt. The Oen van de Dag strikes again! en heeft de officiĆ«le trial keurig beveiligd, terwijl de rest van de wereld de trial gewoon kan downloaden. Goed zo, jochie! Ik zie jou je pensioen nog wel halen bij Giveawayoftheday. Zo'n trouwe, veiligheidsbewuste medewerker met oog op de goede naam van zijn werkgever en zijn leveranciers zullen ze nooit laten gaan. 

Een levenslange licentie en de sleutel staat zo maar in de readme. De activatie levert twee eervolle vermeldingen op:

New and Modified Files

C:\ProgramData\cwc\cwcset.dat

New and Modified Registry Keys and Values

HKEY_USERS\S-1-5-21-2218643106-3291816493-969445361-1001\Software\CWW\World Clock 1.0\Settings
    pkvalue

Met de activate.msi, die Discovery voor me maakte en die deze twee bestanden aanmaakt en op de juiste plek zet, kan ik het weggevertje activeren. QED. Zelfs als de sleutel het bij een tweede installatie niet meer doet. Ook niet als ik even snel naar Luxemburg verhuis. 

Helaas kan ik geen portable maken. Noch de Cameyo, noch de klassieke doen het.

Een familielid uit Australiƫ belde ons laatst om drie uur 's-nachts voor een babbeltje. Die zal dus de klok van het weggevertje op 12 uurs weergave hebben staan. U kunt beter de 24 uurs weergave kiezen.

Ik heb het niet nodig: wij bellen hem nooit na 11 uur in de ochtend. En de familie in de VS bellen we pas op zijn vroegst eind van de middag. Die in het VK na de fitness.

In de uitwisselmap staat een install_the_trial_and_activate.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten