Zoeken in deze blog

dinsdag 6 juli 2021

2021.07.06_Ashampoo Photo Optimizer 7

 Maak prachtige foto's met automatische beeldoptimalisatie
 
 Ashampoo Photo Optimizer 7 auto-optimaliseert foto's met een klik op een knop. Door middel van uitgebreide beeldanalyse, worden zwakke punten zoals onjuiste belichting, gebrek aan contrast of onjuiste inkleuring gedetecteerd en onmiddellijk hersteld. Foto's kunnen individueel of in batches worden verwerkt. Ook precisiewerk is mogelijk: gebruikers kunnen beeldhorizonten rechtzetten, beelden van een watermerk voorzien of tal van effecten toepassen. Zelfs kleine oneffenheden zoals rode ogen, huidonzuiverheden of vlekken kunnen gemakkelijk worden verwijderd met deze beeldbewerkingssoftware.

Systeemeisen:  Windows 7/ 8/ 8.1/ 10
 
Ashampoo levert software die Nederlands kent en eenvoudig te activeren is, mits je een account bij ze hebt. En dat heeft krypteller.

Ashampoo Photo Optimizer 2016 is weggegeven op 13 april 2016.

De activatie staat in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Ashampoo\Ashampoo Photo Optimizer 7\ash_inet]
"regKey"="APO****49A"

Ook de Cameyo draait een paar dagen later - ik schrijf dit op 12 juli - keurig geactiveerd op de virtuele W7 64 Pro, waar ik hem tijdens de weggeefperiode maakte.

Ik heb het zelf nog niet uitgeprobeerd wegens tijdgebrek. Zal vast nog wel eens gebeuren. Het zal vast prima werken. Het het is vast een verouderde versie. Want Ashampoo geeft nooit het nieuwste van het nieuwste weg. Hoeft ook niet van mij. Een gegeven paard ... het is niet kreupel en geen last van kolieken.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro.





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten