Zoeken in deze blog

maandag 26 juli 2021

2021.07.26_Soft Organizer Pro 9.02 (Lifetime)

 Geavanceerd programma om toepassingen te verwijderen voor Windows 7-10

Soft Organizer is een uitstekend en zeer eenvoudig te gebruiken programma om programma's volledig te installeren en te verwijderen op Microsoft Windows. Programma's kunnen worden geïnstalleerd met tracking, wat betekent dat de tool alle plaatsen in het systeem registreert waar het geïnstalleerde programma sporen achterlaat. In de toekomst kunt u met deze gegevens dat programma volledig verwijderen, inclusief alle restjes die in het systeem achterblijven na een reguliere de-installatie via het Configuratiescherm.

Kenmerken:
- Zoeken naar sporen (resten) van het programma dat wordt verwijderd
- Universele Windows Apps Verwijdering
- Ingebouwde programma-beoordeling
- Automatische back-ups
- Meerdere programma's in één keer verwijderen
- Exporteer de lijst van geïnstalleerde programma's naar HTML
- Sorteren en groeperen van de lijst
- Programma snel zoeken functie
- Ingebouwd automatisch updatemechanisme
- Controleren op nieuwe versies

Pro-versie functies:
- PRO Zoeken naar restanten van reeds gedeïnstalleerde programma's
- PRO Getraceerde installatie van programma's
- PRO "Stille" programma-installatie
- PRO Installatie van nieuwe versies

NB: Levenslange licentie zonder updates.

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 10 (x32/x64)

Versie Pro 7.52 kregen we op 13 mei 2020. Geen Nederlands. Russische software. Een aanrader (onder voorbehoud: niet gebruiken als u bij een inlichtingendienst werkt). Er is maar één reden waarom ik de relatief goedkope licentie niet koop: er komen teveel updates - een paar per jaar - en je moet dan steeds een nieuwe licentie kopen. Als je de nieuwste mogelijkheden wilt hebben. Dat is het me niet waard. Dus doe ik het met weggevertjes. Dan heb ik eens in de zoveel tijd een nieuwe versie. Daar is best mee te leven.

De activatie wordt direct on-line uitgevoerd, zodra je de sleutel in het daarvoor bestemde vak hebt geplaatst. Dus moest ik de tweede keer Discovery opstarten vóórdat ik de sleutel plakte. De activatie staat in het register, op twee plaatsen:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\ChemTable Software\Full Uninstall]
"RegKeys"=-
"LicenseKeys"=-

[HKEY_CURRENT_USER\Software\ChemTable Software\Full Uninstall\PasscodeKeys]
"ZJD4****X-647N"=-

U ziet het goed: de tweede sleutel draagt de naam van de activatiesleutel uit de readme. Ik kon er de activatie mee verwijderen en herstellen: QED. Ook lukte het activeren op de nieuwe desktop met activate.reg. 

De Cameyo portable pruttelt wat. Negeren. Dit soort software moet u nu eenmaal volledig installeren, want het draait op een zo laag mogelijk niveau in uw systeem, om alle andere activiteiten in de gaten te houden. Je kan dit soort software alleen maken, als je de capaciteiten van een hacker hebt. Met andere woorden: zet het niet op een machine waar u staatsgeheimen bewaart en bewerkt.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable. Gebruik die laatste alleen om het programma te testen. Als het u bevalt, kunt u - als u dat verantwoord vindt - als admin installeren.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten