Zoeken in deze blog

maandag 24 augustus 2020

20200824_Perfect PDF 9 Converter

 20200824_Perfect PDF 9 Converter

eerste weggevertje van maandag 24 augustus 2020

Tijdbesparende PDF's maken en beheren op kantoor of thuis

Perfect PDF 9 Converter maakt tijdbesparende PDF-creatie mogelijk, op kantoor of thuis, en is het juiste programma voor PDF-beginners. Andere functies zijn het afdrukken en ondertekenen van PDF-bestanden, functies om de documentstructuur te herschikken (verplaatsen, verwijderen, verkleinen en roteren van pagina's) en om PDF-documenten te annoteren met behulp van tekstnotities, markup of pen. U kunt ook PDF-documenten maken van tekst- of afbeeldingsbestanden en pagina's invoegen van afbeeldingsbestanden of gescande afbeeldingen. Een viewer voor PDF- of XPS-bestanden is ook inbegrepen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Voor mezelf heb ik voldoende aan de PDF-mogelijkheden van LibreOffice (gratis) en Microsoft Office (niet gratis, maar voor de slimme koper niet zo duur).
Het is van Engelsmann, een flinke spammer. Ik gebruikte dus 10 Minute Mail om de sleutels aan te vragen. De activatie staat in C:\ProgramData\soft Xpansion\Perfect PDF 9 Converter\Data\settings.dat
maar is helaas systeemgebonden. Voor elke PC heeft u dus een afzonderlijke sleutel nodig. Wees dus verstandig en vraag er vandaag een stelletje aan via Ten Minutes\ Mail. U krijgt de sleutel vlot en U hoeft niet bang te zijn te worden gespamd.

You can download the software under the following link:

https://download.engelmann.com/third_party/Softexpansion/pdf9-conv.zip

Please also check the following support notes:

https://service.engelmann.com/softexpansion/en/

We kregen het eerder op 15 april 2019. U kunt daar lezen hoe Ootje het installeerde. Het zorgt zelf voor het ophalen en installeren van Visual C++ 2010, x32 en x64.


Het lukte me niet om het in Sandboxie te installeren. Second best is de Cameyo gebruiken die ik op een virtuele machine heb gemaakt. Bij de eerste opstart heb ik die geactiveerd. Daarna de hele map verhuisd van mijn testmap naar de map met portables. Daar doet die het prima. Die activatie staat daar nu in de map
D:\portables\20200824_soft Xpansion Perfect PDF_gaod_Cameyo.cameyo\20200824_soft Xpansion Perfect PDF_gaod_Cameyo.cameyo.files\CHANGES\%Common AppData%\soft Xpansion\Perfect PDF 9 Converter\Data

In de uitwisselmap staat de install_and_activate en de Cameyo. Vergeet niet vóór morgenochtend 10:00 uur een aantal sleutels aan te vragen bij de aanbieder en per sleutel een tijdelijk mailadres aan te vragen bij Ten Minutes Mail.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten