Zoeken in deze blog

zaterdag 29 augustus 2020

2020.08.29_iBoysoft Data Recovery Home 3.5

 

iBoysoft Data Recovery Home 3.5


Betrouwbare en professionele Windows software om gegevens te herstellen

iBoysoft Data Recovery is  toonaangevende gegevensherstel software die kan helpen om verwijderde bestanden te herstellen, zelfs als deze zijn geleegd uit de Prullenbak, gegevens te herstellen van RAW, geformatteerd, ontoegankelijk, beschadigd, zelfs verwijderd of verloren partities, gegevens te herstellen van BitLocker gecodeerde schijven (u moet wel de sleutel daarvan hebben!).

Het programma ondersteunt het herstel van bijna alle soorten gegevens, waaronder foto's, documenten, muziek, video's en e-mails. Het kan het herstel van gegevens uitvoeren op verschillende opslagapparaten, zoals harde schijven, externe harde schijven, pendrives, geheugenkaarten en USB-sticks.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Hoewel de licentie maar een jaar geldig is, heb ik er toch naar gekeken. Want de vorige versie kregen we minder dan een jaar geleden.

De sleutel moet u met een werkend echt mailadres aanvragen. Een tijdelijke mailadres, noch de plustruc doet het. Iedereen krijgt dezelfde sleutel. U kunt er ook de trial  mee activeren. De activatie komt in het register:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iBoysoft\Data Recovery\3.5
    keyCode

Ik beschouw dat als een enorme misser. Herstelsoftware moet je kunnen draaien vanaf een willekeurige schijf, ook vanaf een USB-stick. De activatie moet daar ook worden vastgelegd, niet op de C-schijf van uw PC. Want het register staat daar. Daarom heb ik op een virtuele machine een Cameyo portable gemaakt. Dan staat de activatie in de Cameyo portable. De Cameyo zal geen sporen nalaten op uw C-schijf.

Een gratis alternatief is recuva, een broertje van het bekende CCleaner.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable. Als het goed is, zal de Cameyo ook bij u goed draaien. Wel zou het kunnen zijn dat u zelf de Cameyo moet activeren. Dat moest ik namelijk wel op een andere machine. De activatie is dus systeemgebonden. Met andere woorden: u kunt er uw buurman niet mee helpen. Gebruik daarvoor recuva.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten