Zoeken in deze blog

vrijdag 28 augustus 2020

2020.08.28_Photo Slideshow Creator Pro 2.9.7

 

Photo Slideshow Creator Pro 2.9.7

Maak geweldige slideshow video's met een soundtrack.
Importeer een partij foto's en voeg een soundtrack toe. Het programma heeft tientallen overgangen. De gebruikersinterface is gebaseerd op slepen en neerzetten. Wizard voor het exporteren van video's die klaar zijn voor apparaten en diensten.
U kunt eenvoudig foto's toevoegen en bestellen door middel van drag & drop. Met deze foto diashow maker kunt u net zo gemakkelijk een foto diashow maken als dat u foto's in een album kunt ordenen. schermrecorder mp4-formaat.

Hoofdkenmerken:
1. Diavoorstelling maken in een paar klikken
2. 4K en HD fotoshow software
3. 50+ verschillende overgangen, waaronder 3D-effecten, vervaging, pixelvorming, rekken, flitsen en nog veel meer...
4. De gebruikersinterface wordt volledig met behulp van drag & drop bediend, waardoor het een zeer eenvoudig te gebruiken video slideshow maker is
5. Wizard helpt bij het selecteren van het uitvoerformaat.
6. Ondersteuning voor alle belangrijke formaten: MP4, WMV, MOV, 3GP, AVI, MPG, MKV
7. WYSIWYG Voorbeeldfunctie: U ziet precies hoe uw slideshow eruit zal zien na het maken ervan.

Extra functies:
1. Een klik op de snelkoppelingen om overgangen te randomiseren en om dia's te randomiseren
2. Een klik op de snelkoppelingen om overgangen willekeurig te maken
3. Mogelijkheid om uw diavoorstelling te uploaden naar YouTube.

 Als u op zoek bent naar geweldige slideshows met muziek: Photo Slideshow Creator Pro kan het werk snel en gemakkelijk gedaan krijgen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Geen sleutel nodig. 32 Bitter. De Cameyo, noch de klassieke portable willen draaien omdat er wat ongewenst op de achtergrond mee zou draaien.  De losse programmamap volstaat niet. Ik wilde het niet op mijn productiedesktop installeren, maar wil er toch wat mee kunnen spelen nadat de weggeefperiode is verlopen. Gelukkig draait het wel onder Sandboxie.

De aanbieder PCWinSoft is een spammer. Zorg dus dat ze nooit uw echte mailadres in handen krijgen. Want u kunt zich wel zogenaamd afmelden, maar ze blijven me spammen. U bent dus gewaarschuwd.

Als ik de trial van de site van de leverancier wil downloaden, wordt dat door Windows tegengehouden: die ziet dat als iets gevaarlijks. Gelukkig kan ik wel ervoor kiezen het risico te aanvaarden en de download voort te zetten. Bij VirusTotal ziet één van de 68 AV-programma's iets ongewenst: Yomi Hunter klasseert het als malware, W32/S-487e659d!Eldorado. Bij een test op een virtuele W7 64 Pro blijken er nog al wat verschillen te zitten tussen de trial en het weggevertje. Dat constateerde ik toen ik Soft Organizer Pro liet nagaan wat er allemaal werd vervangen toen ik de trial over het weggevertje en omgekeerd installeerde.

Ik moet trouwens de proxy uitvoeren, niet het programma zelf. De snelkoppeling op het bureaublad verwijst ook naar de proxy.

De Setup.exe van het weggevertje wordt door drie AV's als malware gezien, waaronder Microsoft. Dat ziet de w32 trojan wacatac.C!ml.

In de uitwisselmap staat de install_and_'activate'. Geen portable, zoals hierboven uitgelegd.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten