Zoeken in deze blog

zaterdag 5 juni 2021

2021.06.05_Video Combiner Pro 1.3.3

 Combineer video's in meerdere formaten en verschillende resoluties tot één
 Video Combiner is een handig video samenvoegsoftwaretool voor Windows. Dit handige video hulpprogramma stelt gebruikers in staat om video's in meerdere formaten te combineren in een enkel videobestand in bulk in één keer, en heeft een verscheidenheid aan aanpasbare videoresoluties om uit te kiezen.

Deze krachtige videofusietoepassing ondersteunt video formaten opgenomen van alle grote smart phones en tablets, zoals Apple iPhone, iPad, Android Phone, Android Tablet, en ondersteunt de meeste populaire video formaten zoals MP4, MOV, FLV, 3GP, AVI, WMV, MPG, VOB en nog veel meer.

Video Combiner kan in meerdere videoformaten tegelijk mixen en videobestanden samenvoegen, dus kunt u gemakkelijk  in één keer mp4's  combineren en andere videobestandsformaten samenvoegen tot één video.

Systemeisen: Windows XP (SP3/ Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64); Languages: English, French, German, Korean, Italian, Dutch, Greek, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Portuguese, Spanish, Czech, Arabic, Dannish, Finnish, Hungarian.

32 Bitter. Versie 1.2 kregen we op 5 februari 2020. Kent Nederlands. U kunt de sleutel uit de readme pas invoeren als u voor het eerst bestanden gaat samenvoegen. De activatie staat in %AppData%, in het tekstbestand C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\vcsound.dll.

Dat bevat een datum van ruim acht jaar geleden. Ik zie één serieuze beperking, al door de naam ingegeven. U kunt het niet gebruiken als u maar één video wil omzetten van bijvoorbeeld .mov naar .mp4. U MOET minimaal twee video's samenvoegen. Een workaround is natuurlijk een dummy video maken met 0,1 sec leeg beeld. Of met uw logo.

Het werkt traag: ik ben een screenshot aan het maken van de zangrepetitie, die mijn vrouw vorige week niet kon bekijken en waarvan ik daarom een kopie heb gemaakt. Na een paar minuten zie ik nog geen voortgang en staat de teller onveranderd op 0,00%. Een uur later is dat nog zo ... kàn het liggen aan het feit dat beide video's niet op de virtuele machine staan, maar in een map die de echte en virtuele machines delen?

Dat er een decimale komma staat in de Nederlandse versie van dit Chinese product, verheugt mij. Hele volksstammen die hun geld verdienen met iets zeggen op de vaderlandse radio en TV hebben het over 0.00% in plaats van 0,00%. En zeggen rustig "het kind die ...". En dat volk moet het voorbeeld geven aan Nieuwe Nederlanders?? Ze kennen hun eigen taal niet eens... 



Een YouTube-filmpje met "uitleg". De toelichting kunt u nalezen.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro.



1 opmerking: