Zoeken in deze blog

dinsdag 22 juni 2021

2021.06.22_Vidmore Screen Recorder 1.1.28

Beste schermrecorder voor het opnemen van schermen, games en webcams


Vidmore Screen Recorder is een desktop schermrecorder die gemakkelijk is op te zetten en te gebruiken. U kunt het gebruiken om het hele scherm, een bepaald gebied of één venster op te nemen, gameplay en webcamvideo's vast te leggen, en audio van uw microfoon en computer tegelijkertijd op te nemen. Met de software kunt u in HD opnemen, maar er zijn ook andere opties om op te nemen in 1280×720, 854×480, 640×480 en andere standaarddefinities.

Een opvallend kenmerk van de Vidmore Screen Recorder is dat u callouts, lijnen, tekst en meer kunt toepassen tijdens het opnemen. Het biedt u ook een tool waarmee u geplande taken voor schermopnames kunt maken. Met de schermopnamesoftware kunt u uw opnames opslaan in alle populaire videoformaten, waaronder MP4, MOV, WMV, M4V, en meer. En u kunt Vidmore Screen Recorder ook gebruiken om uw opnames direct te uploaden naar YouTube, Facebook, Vimeo.

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10 (x64)

We kregen versie 1.0,12 op 23 november 2020, dus loopt de 12 maandenlicentie daarvan nog een flinke tijd. Het is een 32 bitter, Kent Nederlands. U moet zelf uw sleutel aanvragen met een werkend mailadres. De link staat in de readme. Ik gebruikte 33Mail om geen last van spam te hebben en om er een paar licentiesleutels aan te vragen. De sleutel komt binnen een paar minuten. De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Vidmore\common\5]
"isRegistered"=-
"email"=-
"code"=-

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Vidmore\Installed]
"5"=-

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Vidmore\Vidmore Screen Recorder]
"MachineID"=-

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Vidmore\Vidmore Screen Recorder\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-
"LastCode"=-
"LastUserEMail"=-

Uitleg vindt u hier.

Helaas doet de Cameyo het niet direct. Maar als u de compatibility mode op XP zet, gaat het wel. Op de refurbished desktop moest ik daarna drie keer opstartproblemen negeren, vóórdat het eindelijk draaide. De registersleutel is herbruikbaar, want daarmee kon ik het weggevertje op een schone virtuele W7 64 Pro activeren: QED.

Een klassieke portable maken lukt niet. En onder Sandboxie lukt het me ook niet. Zelf houd ik het bij FastStone Capture.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro. Maar die doet het bij mij alleen onder  compatibility mode XP.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten