Zoeken in deze blog

donderdag 17 juni 2021

2021.06.17_IObit Malware Fighter Pro 8

Een geavanceerd hulpprogramma voor het verwijderen van malware en bescherming van de browser

IObit Malware Fighter 8 is een krachtig en uitgebreid anti-malware en anti-virus programma dat uw PC in real-time beschermt tegen malware en virussen.

Met de wereldleidende Bitdefender antivirus engine, IObit Anti-malware engine, en Anti-ransomware Engine, kan IObit Malware Fighter 8 de nieuwste spyware, adware, ransomware, Trojaanse paarden, keyloggers, bots, wormen, kapers, en virussen, etc. verwijderen. Ondertussen kan IObit Malware Fighter 8 u ook verzekeren van een veiligere browser en systeem met 7 beveiligingen in Browser Protect en 8 bewakers in Security Guard.

De nieuwe Safe Box en de verbeterde Anti-ransomware Engine beschermen uw PC dubbel tegen de nieuwste ransomware aanvallen. Bovendien is MBR Guard toegevoegd om uw PC te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen die gericht zijn op MBR, zoals GoldenEye/Petya aanvallen. Een andere nieuwe functie die het vermelden waard is, is het Notification Center dat een 1-klik oplossing biedt om alle belangrijke berichten te bekijken en te beheren.

En last but not least: de verbeterde IObit Cloud Security powered by you breidt onze database enorm uit en verbetert de detectie en verwijdering van bedreigingen.

Systeemeisen: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Versie 8 kregen we op 23 augustus 2020, veel meer dan zes maanden geleden. Als het nu weer zo lang gaat duren, zult u het òf moeten kopen voor €20 per jaar, òf een halfjaartje "onbeschermd" moeten zijn. Of u gebruikt de gratis versie. Dit soort software noemt men ook wel scareware: maak de gebruiker bang wat er allemaal mis kan gaan. Als u u geen gekke sites bezoekt en niet op vreemde links klikt, heeft u waarschijnlijk voldoende aan de Defender van Microsoft. Als ik vreemde sites wil bezoeken, doe ik dat met een virtuele machine. Die is bij de volgende opstart weer schoon. Als u voldoende vrije ruimte heeft, kunt u ook Toolwiz Time Freeze installeren. Dan werkt u vanzelf in een zandbak, die bij de volgende opstart wordt opgeschoond. 

Kent Nederlands. In config.ini staat
[setting]
Language=Dutch

De sleutel staat in de readme. Bij de activatie wordt er erg veel op uw PC gezet. In de gauwigheid zie ik niet zo snel waar ik de sleutel - of iets wat er op lijkt - staat opgeslagen. In IMGRegister.log zie ik wel 
2021-06-17 18:44:49.976  content:Code=9636A-*****-FEF44&CPU=0010-0F63-*****8080-2001&Disk=VBc0****92b9&Ver=100&ck=1

staan. Dus staat daar de sleutel uit de readme. En iets over mijn CPU en harde schijf. Ook zie ik dat automatic update aan staat. Logisch, want de database met malwarespecs moet een paar keer per dag worden bijgewerkt.

De Cameyo neemt erg veel schijfruimte in beslag.

In de uitwisselmap staat de install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro.


1 opmerking:

  1. I guess I am the only one who came here to share my very own experience. Guess what!? I am using my laptop for almost the past 2 years, but I had no idea of solving some basic issues. I do not know how to Download Cracked Pro Softwares But thankfully, I recently visited a website named wahabtech.net
    IOBIT MALWARE FIGHTER PRO Crack

    BeantwoordenVerwijderen