Zoeken in deze blog

zaterdag 26 juni 2021

2021.06.26_Remote Control Pro LAN Edition 3.2.3

 Remote Control Pro LAN Edition is de perfecte intranet remote desktop client

Remote Control Pro LAN Edition is de perfecte intranet remote desktop software. Het programma stelt u in staat om elke computer in uw Local Area Network te bekijken en op afstand te bedienen.

Remote Control Pro LAN Edition is ontworpen voor systeembeheerders, huiseigenaren en kantooreigenaren. U kunt alle aangesloten pc's in één viewport bekijken en op elk moment iemand overnemen.

Remote Control Pro LAN Edition neemt het toetsenbord en de muis over van de aangesloten computers. Remote Control Pro LAN Edition is een pc afstandsbediening software en ook mac afstandsbediening software. Remote Control Pro LAN Edition draait op Mac met dezelfde functies.

Met Remote Control Pro LAN Edition kunt u verbinding maken met computers van uw netwerk buurt, evenals computers door IP-adres. Remote Control Pro LAN Edition houdt zich niet bezig met Windows beveiliging en heeft zijn eigen beveiligingsprotocollen tussen server en client. Clients moeten geïnstalleerd zijn op de computers waarmee u verbinding wilt maken.

Belangrijkste kenmerken:

1. Mogelijkheid om toetsenbord en muis van elke computer in uw LAN op afstand te bedienen.
2. Eén Viewport om alle computers te bekijken.
3. Gemakkelijk te installeren client.
4. Mogelijkheid om berichten naar aangesloten computers te sturen.
5. Perfecte tool om uw LAN over te nemen!

Extra functies:
1. Mogelijkheid om rechtstreeks verbinding te maken met computers via IP-adres.
2. Mogelijkheid om alle computers in uw LAN automatisch te ontdekken.

Neem de controle over uw LAN! Remote Control Pro LAN Edition is eenvoudig te gebruiken zonder speciale vereisten.  Lichtgewicht desktop remote control software speciaal ontworpen voor het intranet.

Systeeemvereisten: Windows 7/ 8.1/ 10 (x32/x64)

Zo te zien kregen we deze 32 bitter nog niet eerder. Kent geen Nederlands. Onbeperkte licentie. Geen sleutel of registratie nodig. Wel natuurlijk een gratis client op de slachtoffers.

Altijd een beetje eng: via internet je eigen LAN en alle daarop aangesloten toestellen bedienen. Als ik het kan, kan de buurman het dan ook? Omdat ik goede ervaringen met het gratis TeamViewer heb, laat ik dit weggevertje links liggen. Want ik ben met teveel andere dingen bezig om voldoende tijd uit te trekken voor het weggevertje om mijn drempelvrees echt ongegrond te kunnen verklaren. Er is trouwens weinig commentaar op de site. Wel las ik dat iemand zich over de traagheid beklaagde. Dat moet ik niet hebben.

Met TeamViewer kan ik een PC ook via mijn iPad Pro bedienen. Dat is niet alleen handig, maar geeft me ook extra vertrouwen. Want een app komt pas in de AppStore als hij voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van Apple.

De Cameyo deed het prima, maar na het gebruikelijke editen niet meer. Daarom opnieuw begonnen en maar een minimale aanpassing doorgevoerd: 1) werkmap in de submap in plaats van in %AppData% en 2) de Cameyo files in een .dat-bestand. Voor de rest niets aangepast. Dan doet de Cameyo het wel. Voor de goede orde ook een klassieke portable gemaakt en ook daar tijdens editen zo weinig mogelijk aan veranderd.

In de uitwisselmap staat de install_and_"activate", een Cameyo portable en een klassieke portable. Wees voorzichtig!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten