Zoeken in deze blog

woensdag 9 juni 2021

2021.06.09_Windows Data Recovery 16.8

 Betrouwbaar, veilig en geavanceerd gegevensherstel voor Windows
 Windows Data Herstel kan alle bestandstypen (documenten, PDF, Excel, afbeeldingen, foto's, video's, films, audiobestanden, E-mails, archieven) herstellen als gevolg van een formattering, verloren partitie, RAW-partitie, harde schijf en externe schijven als gevolg van alle data verlies situaties, zoals verwijderen, formatteren, partitie verlies, OS crash, virusaanval, en andere bestandverliesscenario's.

Het is een volledig gratis en onbeperkt data recovery tool wanneer u gegevensherstel uitvoert op de lokale computer harde schijf en partitie. Met behulp van de geregistreerde Windows Data Recovery editie kunt u verschillende soorten gegevens herstellen van externe opslagapparaten, waaronder externe harde schijf, USB flash drive, SD-kaart, CF-kaart, MicroSD, SDHC, Memory Card, Memory Stick, Micro Card, Pen Drive en nog veel meer.

Systeemeisen: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10/ Server 2003/ Server 2008/ Server 2012
Een nieuwe aanbieder, Windows-Data-Recovery Als u bestanden wilt redden van uw eigen harde schijf, is het altijd gratis. U heeft alleen de licentie (één jaar geldig) nodig als u bestanden van externe media wilt terugvinden. Ik mis de gebruikelijke waarschuwing dat u geredde bestanden niet moet opslaan op de partitie waar u ze vond.
De activatie komt in de programmamap:

C:\Program Files (x86)\Windows-Data-Recovery\Configure.dat

Daar staat:

[register]
sn=UBWH*****Q-ZGQF
key=U8tjEfVS+I***sR7hQMPK/iaU=

Die 'key' zou kunnen duiden op systeemgebondenheid.

Het is dus een 32 bitter, maar het draait niet op een virtuele ThinPC, wel op de virtuele W7 64 Pro.

Ik vermoed dat het bruikbaar is als semi-portable. Daarom heb ik alle mappen uit de Cameyo portable geëxporteerd naar een map met de naam 2021.06.09_Windows Data Recovery_16.8_W7_64_Pro_semi_portable. Ik kon er prima bestanden mee reden op een schone virtuele W7 64 Pro.

Er is iets vreemds aan de hand. Normaliter wisselt Giveawayoftheday in de zomer om 10:00 uur Amsterdamse tijd van weggevertje. Maar vandaag staat dit weggevertje er al als ik een paar uur eerder kijk. Het weggevertje van gisteren staat op dezelfde pagina als dit en is tot 10:00 uur nog te installeren. Morgen zien we wel of dit iets eenmaligs is. *** later toegevoegd *** inmiddels is de boel rechtgetrokken.

Zelf gebruik ik het gratis Recuva, broertje van CCleaner, om bestanden te herstellen. Maar ik ben nooit wat kwijt, dankzij DropBox.

In de uitwisselmap staat de install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro. Ook de semi-portable is er, afgeleid van de Cameyo portable.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten