Zoeken in deze blog

dinsdag 28 juli 2020

2020.07.28_WinX DVD Copy Pro 3.9.3

WinX DVD Copy Pro 3.9.3 Giveaway weggevertje van 28-7-2020 van Giveawayoftheday

Een DVD-kopieerapparaat is erg handig als u identieke kopieën van uw favoriete DVD's wilt maken, omdat u geen DVD kunt vertrouwen voor het behoud op lange termijn. In het bijzonder, als u een aantal limited-edition DVD's beschadigt, is het onmogelijk om opnieuw te kopen van Amazon en Walmart. U heeft een back-up nodig om uw belangrijke DVD-collectie te beschermen. Voor DVD-back-up is het gebruikelijk om een lege DVD-schijf te branden of op te slaan als een ISO-image op een HDD met hoge capaciteit.
Met WinX DVD Copy Pro kunt u DVD's naar DVD-schijven kopiëren, DVD's op de harde schijf van uw computer opslaan en ISO/DVD-map naar lege DVD's branden. Er kan geen videocompressie worden toegepast bij het maken van een DVD-back-up. Op deze manier kan alle DVD-informatie zoals het menu, de DVD-titels, ondertiteltracks en audiotracks volledig worden behouden.
U kunt WinX DVD Copy Pro ook gebruiken voor het doorbreken van de beperkingen in schijven. WinX DVD Copy Pro kan de inhoud van elke beveiligde DVD decoderen om de gegevens te lezen en te kopiëren. Meestal heeft de DVD een regiovergrendeling of CSS-blokkering die ervoor zorgt dat een gebruiker de inhoud niet van de bron kan kopiëren. Dankzij WinX DVD Copy Pro kunt u deze beperkingen zonder problemen omzeilen.
Wat is er nieuw in V3.9.3?

  • Ondersteunt nieuw uitgebrachte DVD in 2019 en 2020. 
  • Versterkte erkende technologie om I/O te lezen om de DVD leessnelheid te bepalen en om slechte sectoren over te slaan.
  • Opgelost: Scanning draait continu in een lus op sommige dvd's.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Ingepakt met een virusgelijkend hulpmiddel. Gelukkig heb ik een goede AV. En u kunt ook kijken op de site van de werkgever voor de trial en de handleiding. Die trial slikt de sleutel van het weggevertje, hetgeen eens te meer bewijst dat Giveawayoftheday niemand een plezier doet met die vervelende wrapper.

De activatie staat in het tekstbestand config.ini, dat u in %AppData% vindt, in 
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Digiarty\WinX DVD Copy Pro\config.ini

De inhoud is
[IniSys]
IniDate=20200728
IniVersion=00000
[SysConfig]
LastestCheckTime=44040
License=BR-VQ*****GLD
OutputPath=C:\Users\gebruikersnaam\Videos\
UserDataPath=C:\Users\\gebruikersnaam\Videos\tmpiso\
Version=3.9.3

De licentiecode BR-VQ*****GLD staat gewoon op de site van de aanbieder

De plaatjes zijn ook van de aanbieder.
 

In de uitwisselmap staat de install_and-activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro. De uitwisselmap kent sinds vandaag twee meekijkers.

Toegang tot de uitwisselmap kan alleen door mij te mailen en te beloven die toegang niet met anderen te delen. Uw mailadres bewaar ik, omdat ik wil weten wie ik toegang heb verleend.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten