Zoeken in deze blog

woensdag 21 oktober 2020

2020.10.21_Driver Magician 5.3

Een oplossing voor het back-uppen, herstellen, updaten en verwijderen van stuurprogramma's

Driver Magician biedt een professionele oplossing voor het back-uppen, herstellen, updaten en verwijderen van stuurprogramma's in het Windows-besturingssysteem. Het identificeert alle hardware in het systeem, haalt de bijbehorende stuurprogramma's van de harde schijf en maakt een back-up naar een locatie naar keuze. Wanneer u vervolgens uw besturingssysteem formatteert en opnieuw installeert/opwaardeert, kunt u alle "opgeslagen" stuurprogramma's herstellen alsof u de originele stuurprogramma's in handen heeft. Na een herstart van het systeem wordt uw PC geladen en uitgevoerd met de vereiste hardware drivers.

Bovendien heeft Driver Magician een ingebouwde database van de nieuwste stuurprogramma's met de mogelijkheid om naar het internet te gaan om de stuurprogramma-updates te ontvangen. Het bespaart veel tijd om de juiste drivers te vinden en volwassen drivers zullen uiteraard de prestaties van de hardware verhogen. Als er onbekende apparaten in uw pc zitten, helpt Driver Magician u eenvoudig en snel te detecteren met zijn ingebouwde hardware-identificatiedatabase.

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Maakt een back-up van stuurprogramma's in vier modi;
  • Herstelt stuurprogramma's uit de back-up in één muisklik;
  • Update van stuurprogramma's op uw pc om de systeemprestaties en de stabiliteit te verbeteren;
  • Verwijdert stuurprogramma's;
  • Live updaten van de identificatiedatabase en de database voor het bijwerken van stuurprogramma's;
  • Detecteert onbekende apparaten;
  • Geeft gedetailleerde informatie over de hardwarestuurprogramma's;
  • Pakt alle stuurprogramma's in naar een auto-setup pakket (.EXE), zodat u stuurprogramma's kunt herstellen zonder Driver Magician te installeren.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; 20 MB vrije schijfruimte voor installatie (welk modern systeem voldoet dar niet aan?)

Windows 10 zorgt in principe voor de goede drivers. Als u een splinternieuwe W10 machine voor het eerst gebruikt, ziet u dat die automatisch drivers ophaalt en installeert. Maar het kan natuurlijk nooit kwaad een backup van uw drivers te hebben. Voor het geval dat. Kies daarbij voor de optie alles in één zip te zetten in plaats van in mappen. De backup mijn mijn nieuwe HP desktop is bijna 500 MB! En zet die backup in uw DropBox, want u heeft hem nodig als uw PC volkomen verziekt is en u die moet herformatteren of van een nieuwe schijf moet voorzien. Of op een externe schijf, als uw DropBox te klein is.

Kent Nederlands. De activate.reg is ingepakt in Themida. Jammer, want het bevat onder andere de taalkeuze. Dus als u eerst Nederlands kiest en daarna activate.exe draait, heeft u een geactiveerd Engels systeem. De Setup.exe is identiek aan de nieuwste trial.

De Cameyo portable die ik op mijn favoriete virtuele W7 Starter van deze 32 bitter maakte, draaide niet op de W10 desktop. Maar die van de virtuele W7 64 Pro deed het daar prima.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate (met Engelstalige activate.reg) en Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten