Zoeken in deze blog

maandag 26 oktober 2020

2020.10.26_VideoProc 3.9 (Win&Mac)

Volledige GPU versnelde video toolkit om te bewerken, te converteren, te downloaden, op te nemen en meer

VideoProc is de optimale keuze voor klanten die een lichte, eenvoudige en stabiele videosoftware nodig hebben om 4K/grote video's te verwerken zonder te bevriezen.

Omdat het een multifunctionele videosoftware is, integreert VideoProc krachtige video/audio/dvd's die converteren, videomontage, downloaden, desktop/iOS-beeldopname en video naar GIF-maker. Door volledig gebruik te maken van unieke en intelligente volledige GPU-versnelling, is het bekwaam in het efficiƫnt verwerken van 4K in 60/120/240 fps, 8K, groot formaat en high-speed video's van camera's, telefoons, Drones, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Wat is er nieuw in V3.9?

  • Ondersteuning toegevoegd voor het downloaden van M3U8, AV1 video's, het converteren van HDR10 video's naar algemene video's.
  • Nieuwe uitvoerprofielen toegevoegd voor iPhone 12/Pro/Pro Max/mini en iPad Air 4.
  • Ondersteuning toegevoegd voor AMD GPU-versnelling om HEVC- en H264-video's snel te decoderen en te coderen.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw video's te verwerken met VideoProc:

  • Bewerken: knippen, splitsen, bijsnijden, samenvoegen, verkleinen, herframen, effect/ondertitel/watermerk toevoegen, Gif maken, etc.
  • Converteren: alle oude/nieuwe DVD's, video's, audio's naar alle video-audioformaten & apparaten, 3D naar 2D, totaal 420+ profielen.
  • Repareren: stabiliseren, ruis en vissenogen verwijderen, roteren/spiegelen, vertragen of versnellen van beelden, A/V synchronisatie forceren, enz.
  • Aanpassen: videogrootte comprimeren, bitsnelheid, resolutie, GOP, coderingsmodus, 4K tot 1080/720p en meer aanpassen.
  • Downloaden: video, audio, afspeellijst en kanaal opslaan van 1000+ UGC-websites. Ondersteuning voor het downloaden van batches.
  • Opnemen: neem desktop/iOS-scherm op; neem video op met webcam, verwijder/verander de achtergrond van een webcam.
  • Gemakkelijk te gebruiken, gewoon slepen en neerzetten om te importeren. Geen crashen meer tijdens het bewerken van 4K/HD/ 3D 360° VR video's.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows 10 (x32/x64)/ 8/ 8.1/ 7 (x32/x64); Mac OS X Snow Leopard, Lion, Mountain Lion, Mavericks, Yosemite, El Capitan, macOS Sierra, macOS High Sierra, macOS Mojave (10.14)

Na aanmelden kunt u een zip downloaden met de activatiegegevens. Bij activatie moet u een mailadres invoeren. Ik gebruikte a@b.com. Er wordt daarbij flink op de PC geschreven, in %AppData%:

C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\VideoProc\config.ini
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\VideoProc\recoder\logs\2020-10-26 19-08-04.txt
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\VideoProc\signature.bin
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\VideoProc\Error File.txt
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\VideoProc\hardware.txt

Ik heb niet uitgezocht of al die bestanden nodig zijn voor de activatie, want ik ga het weggevertje toch niet gebruiken. Ik vind het leuker te ontdekken wat ik allemaal met Google Sheets kan. Met Discovery maakte ik een activate.msi die de bestanden allemaal plaatst.

De maker heeft uitlegpagina's

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo, gemaakt op een virtuele W7 Starter. Veel plezier ermee. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten