Zoeken in deze blog

vrijdag 17 december 2021

2021.12.17_2021.04.09_DoYourData Uninstaller Pro Lifetime 5.8

 De must-have Uninstaller voor Windows

DoYourData Uninstaller Pro biedt een alles-in-een oplossing voor Windows-gebruikers om programma's, Windows apps en plug-ins volledig van de computer te verwijderen.

Het verwijdert geselecteerde programma's en ruimt alle overblijfselen zoals programma junk files, register, logs, caches, etc. volledig op.

Verwijderen en schoonmaken
Verwijder programma's grondig en verwijder alle gerelateerde bestanden, ruim alle restjes op. Het ondersteunt het verwijderen van zelfs de meest hardnekkige programma's, gecrashte applicaties, Windows apps, plug-ins, enz.

Slim verwijderen
Hiermee kunt u programma's een voor een of in batches verwijderen. U hoeft alleen maar de programma's te selecteren die u wilt verwijderen, dan zal het u helpen ze grondig te verwijderen met een paar klikken.

Veilig de-installatieprogramma
DoYourData Uninstaller Free is 100% veilig en schoon. Het is volledig compatibel met Windows 2000, XP, Vista, 7, 8/8.1 en Windows 10.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows 10/ 8.1 /8 /7 /Vista /XP /2000

Licentievoorwaarden: levenslang, geen updates, geen commercieel gebruik

Versie 5.5 kregen we op 9 april 2021, 5.4 op 14 september 2020. Kent geen Nederlands. 32 Bitter. De sleutel staat in de readme. De activatie staat in de programmamap:

C:\Program Files\DoYourData\DoYourData Uninstaller\Configure.dat

Dat tekstbestand bevat de sleutel. Discovery ziet ook wel een registersleutel:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\DoYourData\WinUninstaller\Version
    Version

maar volgens mij is die niet van belang. De programmamap lijkt voldoende als semi-portable. Al pruttelt die wat in het gebruik.

De Cameyo portable kan het weggevertje keurig opruimen. Maar nog mooier: het kan zichzelf opruimen! Dat is geen zelfmoord, want het programma kiest zelf zijn slachtoffer niet, dat doet de gebruiker.

De handleiding van de maker.

Bij een eenvoudige test verliest het weggevertje het van Soft Organizer. Die haalt keurig alle resten weg, terwijl het weggevertje de programmamap van het "verwijderde" Sandboxie laat staan, met nog één dll erin.

Op de gisteren verversde oude produktiedesktop kon ik er wat Windows apps mee weghalen, namelijk die voor een XBox. Ik ben niet van plan die aan te schaffen.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een Cameyo portable, een klassieke portable en de programmamap.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten