Zoeken in deze blog

dinsdag 28 december 2021

2021.12.28_AllMyNotes Organizer Deluxe 3.46

 De beste software om uw notities geordend op te slaan op uw PC

Elk beetje informatie is belangrijk. Dagelijks moeten wij honderden willekeurige gegevens in gedachten houden - nummers, toegangscodes, noteerbare ideeën, verjaardagen, ontwerpbrieven, visitekaartjes, foto's... De lijst is oneindig. Waar moet ik dat allemaal bewaren? Het eerste wat in je opkomt is het gebruik van een eenvoudige app zoals Kladblok. Maar na een maand of twee past de informatie zelfs niet meer in 50-100 tekstbestanden. Hoe hou je orde in al deze willekeurige informatie? Hoe vind je snel de benodigde informatie als het nodig is?

AllMyNotes Organizer is bedoeld om enorme hoeveelheden willekeurige informatie te bewaren, te categoriseren, de toegang tot zinnige informatie te beperken met een wachtwoord, te navigeren en alles direct te doorzoeken.

AllMyNotes Organizer biedt een alternatief concept voor het beheer van willekeurige informatie. Het is gewoon een vrije vorm data management app, een van de beste in zijn soort. Het biedt alle benodigde tools (notities, tabellen, alarmen, selectievakjes, enz.), zodat u kunt organiseren uw info precies zoals u wilt! Geen beperkingen meer, geen strikt gedefinieerde velden, voel gewoon het idee en begin het organiseren van uw info-omgeving steen-voor-steen nu meteen!

Belangrijkste kenmerken:
  • Hiërarchische organisatie van uw willekeurige tekst en grafische informatie (een vrije-vorm outline boom);
  • Rich-text editor die ondersteunt: Tabellen (inclusief sorteren), Alarmen, Bestandsbijlagen (met preview voor afbeeldingen), Telefoons bellen door dubbel te klikken (Skype, of een andere voip app);
  • Direct real-time zoeken in al uw informatie;
  • Veilige en geavanceerde data-opslag formaat (ondersteuning >4Gb bestanden, zeer snel, 1800-bit low-level data-encryptie, om ervoor te zorgen dat er geen sporen van uw gevoelige gegevens op een schijf zal zijn), met vergoeding import en export.
  • Herinneringen;
  • In-tekst rekenmachine. U kunt bijvoorbeeld "2+2=" typen en het zal automatisch 4 zetten;
  • Scanner ondersteuning;
  • AutoCorrectie-functie. Bijvoorbeeld, als u typt "(c)", zal het worden gecorrigeerd naar ©;
  • Sterk wachtwoord generator functie voor het genereren van zeer veilige wachtwoorden;
  • Snelle gegevensvastlegging (via systeemvakpictogram);
  • Uitgebreide drag&drop mogelijkheden;
  • Automatische back-ups (geschiedenis);
  • Importeren/exporteren van/naar (html, rtf, knt, txt, gif, png, bmp, jpeg, en enkele andere);
  • Gratis editie is beschikbaar voor toegang tot gegevens en beperkte bewerking op PC's waarop de Deluxe editie niet is geïnstalleerd;

Vertaald in ~30 talen;
Skins/Thema's.

*** Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie) ***

Systeemeisen: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10/ 11; 50 MB of free disk space; Works under Linux and Mac (Wine-like environment required).

Licentievoorwaarden: levenslang, geen updates, geen commercieel gebruik'

Versie 3.41 van deze 32 bitter kregen we op 14 mei 2021. Maar daarvoor al veel vaker.  Ik heb al een aantal eigen licenties gekocht. Kent Nederlands. Maar hoewel de gebruikersinterface van AllMyNotes er veel gelikter uitziet, geef ik in het dagelijks leven de voorkeur aan Treepad Professional. Bijvoorbeeld om mijn administratie van ontvangen en verzonden kerstkaarten door de jaren bij te houden. Of om wachtwoorden op te slaan. Ik heb er zelfs websites mee gemaakt. Jammer genoeg wordt Treepad niet meer ondersteund. Voor een nieuwe installatie moest ik zelfs zoeken in het webarchief, waar van "alle" websites ter wereld oude versies worden bewaard. Daarnaast kan je via PortableApps het gratis Cherrytree gebruiken.

De maker heeft aangegeven hoe je er heel eenvoudig een portable van kunt maken: "Hier is de instructie hoe deze versie om te zetten in Portable. Installeer het op een draagbare USB-media locatie, en maak een leeg bestand met de naam portable.sig in dezelfde map waar allmynotes.exe zich bevindt. Zo eenvoudig is dat.

De weggeeflicentie zal worden opgeslagen op draagbare USB-stick, dus de Deluxe editie kan worden gestart op verschillende computers (maar moet worden gestart vanaf dezelfde USB-media). Na de promotieperiode is het onmogelijk om van USB medium te veranderen zonder de Deluxe licentie te verliezen, dus zorg ervoor dat u het installeert op het juiste medium dat u voor lange tijd gaat gebruiken."

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate", een Cameyo portable en een klassieke portable. En de portable, gemaakt volgens de aanwijzingen van de maker.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten