Zoeken in deze blog

zaterdag 18 december 2021

2021.12.18_Ashampoo Undeleter 1.11

 Gemakkelijk herstel van verwijderde bestanden

Ashampoo Undeleter detecteert en herstelt uw per ongeluk verwijderde bestanden en mappen. U kunt ook kiezen op welke apparaten of partities u wilt zoeken naar verwijderde bestanden. Het zoeken is niet alleen beperkt tot de harde schijven van uw PC, maar kan ook worden uitgevoerd op externe harde schijven, USB flash drives, enz.

Naast de resultatenlijst van de zoekopdracht, wordt ook de toestand van de gedetecteerde bestanden weergegeven. Nu kunt u zien of het gehele of slechts delen van het verwijderde bestand kan worden hersteld of dat het helemaal niet kan worden hersteld. Indien mogelijk, herstelt Ashampoo Undeleter de verwijderde bestanden en mappen met slechts een paar muisklikken.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10

Licentievoorwaarden: levenslang, geen updates, geen commercieel gebruik

Deze 32 bitter kregen we eerder op 24 augustus 2019. Zoals gebruikelijk bij Ashampoo kent het vele talen, waaronder Nederlands. Bij het begin van de installatie kunt u de sleutel aanvragen, Dat gaat het eenvoudigst als u een eigen Ashampoo-account heeft. Na ingeven van het mailadres kunt u uw wachtwoord invoeren en de sleutel oogsten uit de browser. De activatie wordt vastgelegd in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Ashampoo\Ashampoo Undeleter\ash_inet]
"firststart"=dword:00000000
"regKey"="AU******63"
"state"=dword:00000001
"license-error"=dword:00000000
"license-counter"=dword:ffffffff

De programmamap volstaat als semi-portable. Kopt met wat mikiem2 erover schrijft. Na activatie met de bewaarde registersleutel zie ik links-onderaan staan "Niet gelimiteerde volledige versie". QED.

Als ik het test op deze refurbished desktop, waar ik een paar dagen geleden Windows 10 Pro heb gezet, vindt het 970.188 gewiste bestanden op de C-schijf. Keurig per bestand aangegeven of die voor altijd verloren is, slecht, redelijk  of goed herstelbaar. Ik zie niets dat ik wil herstellen.

Als ik de programmamap verplaats van de testmap naar de map met portables, blijft het goed werken.

De omschrijving is niet helemaal correct. U kunt niet alleen per ongeluk verwijderde bestanden herstellen, maar ook bewust gewiste bestanden. Dus ook die door een vorige eigenaar zijn gewist. Denk daaraan voordat u een oude PC weggeeft of bij het grof vuil zet. Voor een veiligheidsbewuste oude dame heb ik laatst de harde schijf uit haar af te voeren PC gehaald en die met een mokerhamer in stukken geslagen. Dat kostte nog best veel moeite.

In de uitwisselmap staat de install_and_activate, een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro en de programmamap.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten