Zoeken in deze blog

woensdag 29 december 2021

2021.12.29_Batch Photo Face Professional 5.6

Herken gezichten in duizenden foto's en verwerk beelden
 
 Automatisch gezichten herkennen in 1000-en foto's en afbeeldingen verwerken op basis van gezichtsherkenning resultaten! Gebruik meer dan 130 Acties en Filters zoals formaat wijzigen, bijsnijden, helderheid, contrast, verscherpen, sepia, enz. Verbeter uw foto's met ruisverwijdering, anti-onscherpte, dynamisch contrast. Converteer naar/van en sla resultaten op in 30+ beeldformaten. Voeg dynamische tekst- en beeldwatermerken toe. Werken met lagen en overvloeimodi. Bewerk EXIF en andere meta-data, en meer!
 
SysteemeisenWindows XP/Vista/7/8.1/10 (x32/x64)
 
Licentievoorwaarden: 1.000 dagen, geen updates, geen commercieel gebruik
 
De gewone versie, Standard 5.6, kregen we op 30 augustus 2016. Het doet denken aan een mogelijkheid van Picasa, die ik indertijd met plezier gebruikte. Helaas is Picasa uit de schappen verdwenen. Ik heb nog wel de installer, maar kom er niet meer toe die te installeren. 

Net als de laatste weggevertjes, is ook deze met Themida ingepakt. En terecht, want het is vóórgeactiveerd. U heeft dus geen sleutel nodig en u hoeft zich niet te registreren bij de maker. Wel merkte ik vandaag wat bijzonders. Na het uitpakken vond ik namelijk in %tem% twee versie van het uitgepakte programma. De eerste is kleiner en start eerst een portable versie. Daarna kunt u hem nogmaals portable draaien of installeren. De tweede, met een echte naam, is wat groter en biedt direct dat tweede keuzemenu.
 
 

  Het commentaar op Giveawayoftheday is uitzonderlijk positief.

Ik heb er een Cameyo van gemaakt, maar er verder nog niets mee gedaan. Eind van het jaar zijn er op administratief en opruimen zoveel dingen te doen, zodat dit kan wachten.

In de uitwisselmap staat de install_and_"activate" en een Cameyo portable. 
 
Onderstaande plaatjes zijn van de vorige keer.
 

 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten