Zoeken in deze blog

zaterdag 20 februari 2021

2021.02.20_Ashampoo Burning Studio 2021

Het klassieke programma om veilig CD's, DVD's en Blu-rays te branden

Burning Studio 2021 biedt een snelle en betrouwbare manier om films, muziek en bestanden op elke opneembare schijf te branden. Naast data backups haalt dit brandprogramma ook audio van muziek CD's en creƫert stijlvolle covers en inlays.

Ashampoo Burning Studio 2021 is krachtige schijfbrandsoftware voor CD, DVD en Blu-ray schijven. De software brandt snel bestanden, audio en video naar alle opneembare disc types maar ook gespecialiseerde media zoals BDXL of M-Disc. De ingebouwde disc ripping detecteert automatisch tracknamen en maakt van audiobestanden eenvoudig aangepaste audiodiscs compleet met individueel ontworpen covers en inlays. Afspeellijsten kunnen tijdens het rippen automatisch worden gegenereerd zodat ze gemakkelijk in de gewenste volgorde kunnen worden afgespeeld. Het programma kan ook schijven finaliseren (afsluiten) om ze afspeelbaar te maken op oudere winkelspelers of autoradio's.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 10; RAM: 2 GB; Any standard sound card (on-board or USB)

Een jaarljks terugkerend weggevertje, dat ik altijd oppik. Op 26 april 2020 kregen we versie 2020. Kent Nederlands. Nu een schone installer, geen Ashampoowrapper meer. Na de installatie kunt u een mailadres invoeren om een sleutel aan te vragen. Ik sta als klant genoteerd, dus werd mijn versie direct na het ingeven van het wachtwoord geactiveerd. Dat wordt vastgelegd in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Ashampoo\Ashampoo Burning Studio 2021\ash_inet]
"regKey"=-

Als ik de sleutel verwijder, heb ik de trial terug en wordt mij weer gevraagd mijn mailadres en wachtwoord in te vullen. Zet ik de registersleutel terug, dan is het weggevertje geactiveerd: QED.

Ik doe de test op een virtuele ThinPC, dat is W7 voor kassa's en dergelijke. Helaas heb ik nooit de mogelijkheid gezien er een licentie van de kopen. Die krijg je erbij, als je een kassa koopt, maar die heb ik niet nodig. Vroeger was mijn versie legaal, maar nu staat er "This copy of Windows is not genuine." Onzin natuurlijk: de kopie is nog steeds echt. Maar "Windows Licence is expired" kan wel waar zijn. Want W7 wordt niet meer ondersteund en dus zijn er ook geen kassa's met ThinPC op basis van W7 meer te koop. Maar is er een ThinW10?? Bol.com verkoopt wel een MINIX NEO Z83-4 Plus Mini-PC (HTPC) x5-Z8350 4GB RAM 64 GB eMMC Windows 10 Pro | Thuiswerk pc voor €209,95. Maar dat is een kastje. Ook leuk speelgoed. De NEO Z83-4 Plus is een veelzijdige, ventilatorloze mini-PC met Intel-processor voor gebruik op kantoor en industrieel gebruik; een ideale digital signage-, POS- en thin client-oplossing. POS= point of sale = digitale kassa. Digital signase of narrow casting = beeldkrant of telekrant.

De NEO Z83-4 Plus stelt u in staat om indrukwekkende visualisaties te produceren en ondersteunt 4K-videoweergave en -streaming met snelle reacties. Met de aanwezige HDMI- en Mini DisplayPort-uitgangen is de NEO Z83-4 Plus multi-display ready (ondersteunt maximaal twee displays), hetgeen het navigeren tussen de toepassingen vergemakkelijkt en de productiviteit verhoogt. Misschien iets voor de Jamulus-repetities van mijn vrouw?

Bij het begin van de installatie van het weggevertje wordt via https contact gezocht met 52.29.123.56. Dat is van Ashampoo, dus vertrouw ik dat en kan de installatie pas echt beginnen. Daarna wordt ik naar 18.194.214.166 gestuurd, een commerciƫle pagina van Ashampoo. Ook dit vindt Defender maar niets.

Naast de brander zelf is ook Microsoft Visual C X86 Minimum Runtime nodig. Na installatie kunt u gratis updaten naar 1.22.5.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten