Zoeken in deze blog

zaterdag 25 september 2021

2021.09.25_Wise Care 365 Pro 5.9.1 (Lifetime)

 weggevertje van zaterdag 25 september 2021

Bescherm en versnel  uw PC met Wise Care 365 PRO

Wise Care 365 blijft zijn verbeteringen doorvoeren, en de nieuwste verbeteringen zijn als volgt:

+ Optimaliseer de snelheid van het scannen van browser cache bestanden.|
+ Differentiëren en weergeven van Edge legacy en Chromium versies, en ondersteuning voor het opschonen van de andere drie versies Edge Dev, Beta, Canary.
+ Ondersteuning toegevoegd voor het opschonen van Comodo Dragon, Comodo Ice Dragon, Torch, CentBrowser.
+ Oplossen van het probleem dat het niet lukt om de opgeslagen wachtwoorden en vormen van IE en Edge legacy Edition op te schonen.

Bescherm uw systeem in real time

- Neem onmiddellijk actie zodra sommige aanvragen proberen om zonder uw toestemming wijzigingen aan te brengen. Deze protector zal alle processen die proberen om het Windows-register in het geheim te wijzigen, identificeren en stoppen.
- Voorkom dat programma's uw Internet Explorer homepage wijzigen
- Voorkom dat er ongewenste nieuwe toepassingen worden toegevoegd aan het opstarten van het venster
- Voorkomen dat de standaardbrowser wordt gewijzigd

Een uitgebreide PC Cleaner Verbeterd

Wise Care 365 is zonder meer de voorkeursoptie voor veel Windows-gebruikers die hun Windows-pc op topniveau willen houden. Versnel een langzame computer en maak in enkele seconden meer waardevolle ruimte op de harde schijf vrij.

Het snelste systeemoptimalisatiehulpmiddel ter wereld

Wise Care 365 neemt 's werelds toptechnologie over. Het optimaliseert de prestaties van de PC, defragmentatie van schijven en het Windows-register en beheert het opstartproces en de services.

Uw ultieme computerprivacybeschermer

- Wise Care 365 beschermt uw computer tegen nieuwsgierige blikken.
- Een krachtig systeem en hardwarebewakingssysteem
- System Monitor geeft alle essentiële informatie van uw computer weer.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows 2003/ 2008/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64)

Licentie: levenslang, zonder updates

Versie 5.6.1 kregen we op 25 december 2020, versie 5.5.5 op 14 augustus 2020. Kent zowel Vlaams als Nederlands, 2 bitter. Het weggevertje is beschermd met Themida, maar dat is niet erg effectief. Want u kunt vanuit het draaiende programma een portable maken, die u vervolgens op elke andere computer kunt draaien. Er is namelijk geen sleutel nodig.

Wel is het verstandig via het menu het automatisch zoeken naar updates uit te schakelen. En als extra veiligheid de exe die zorgt voor de updates te verwijderen uit de programmamap. Voor de zekerheid wiste ik AutoUpdate.exe.

Na tests op virtuele machines heb ik de portable ook gezet op mijn laptop en mijn desktop en daar laten draaien. Bij elke test krijg ik de boodschap dat de machine al optimaal geconfigureerd is en er niets hoeft te worden aangepast.

Het is de eerste keer wel nodig om het zoeken naar ongerechtigheden een aantal malen herhalen, totdat de machine echt schoon is. Bij CCleaner is dat ook vaak het geval.

Plezierig is dat er een system monitor bij zit, zodat u kunt zien welke processen er allemaal op uw machine draaien. Ik heb Lasso Pro daarvoor.

Ik heb het op alle productiemachines en virtuele Windows machines staan.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate", een Cameyo portable en de officiële portable, gemaakt van de versie op de virtuele machine.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten