Zoeken in deze blog

dinsdag 14 september 2021

2021.09.14_Acethinker PDF Converter Pro 2.3.4.2

 Gemakkelijk PDF-bestanden converteren

Met deze alles-in-één PDF-convertersoftware kunt u PDF-documenten converteren naar een groot aantal verschillende indelingen. U kunt uw PDF-bestanden wijzigen en back-uppen naar Microsoft Word, Excel, PowerPoint, tekst en HTML voor een handigere bewerking.

Dankzij de ingebouwde OCR-technologie is het nu mogelijk om tekst uit PDF-documenten met afbeeldingen te extraheren met het oorspronkelijke formaat en de oorspronkelijke grafiek. U kunt ook het PDF-formaat overzetten naar EPUB voor weergave op uw mobiele apparaten zoals iPhone, iPad, Android, enz. Bovendien kunt u hiermee PDF-bestanden converteren naar populaire afbeeldingsformaten, waaronder JPEG, PNG, BMP, GIF, TIFF, PPM, TGA en meer.

Belangrijkste kenmerken:

  • Converteer PDF naar Word, Excel, PPT, Tekst, Afbeelding en meer.
  • Zet PDF's met afbeeldingen verliesvrij om met OCR.
  • Converteer PDF in batch of converteer alleen de geselecteerde pagina's.
  • Eenvoudige en snelle conversie met uitvoerbestanden van hoge kwaliteit.

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10

Licentievoorwaarden: één jaar gratis updates met technische ondersteuning (de software wordt na een jaar teruggezet op de proefversie)

32 Bitter. Kent Nederlands. Op 23 april 2020 kregen we versie 2.2.2.5. In de readme staat een link om de sleutel aan te vragen. U kunt de sleutel oogsten uit uw browser en u krijgt tevens een downloadlink. Uitleg over de activatie. U moet een account maken en VIP-lid worden. Als u al een account heeft, moet u een mailtje sturen naar de helpdesk, dan krijgt u een verlenging van uw licentie met een jaar.

Op mijn virtuele ThinPC wordt ook Microsoft Visual C x86 Minimum Runtime - 12.0.21005 gezet.

De activatie komt in %AppData%, in een tekstbestand met heel veel getallen:

C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\AceThinker\AceThinker PDF Converter Pro\passport.userinfo

Zou men niet weten dat je dit met Microsoft 365 ook kan doen? En dat u plaatjes keurig kan oogsten met het gratis PDF Tools?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten