Zoeken in deze blog

woensdag 1 september 2021

2021.09.01_Email Detail Archive 2.1.0.3

 Archiveer emails als PDF bestanden

Archiveer e-mails van Outlook of Gmail of een andere client als PDF-bestanden op uw computer.

Verkrijg toekomstbestendige kopieën van belangrijke e-mails met Email Detail Archive. Met slechts enkele muisklikken bewaart u e-mails met alle bijlagen en contactpersonen. Email Detail Archive ondersteunt Outlook, Gmail, Zoho, EML, MSG, PST, MBOX e-mails. De duidelijke stap-voor-stap interface leidt u door het proces. U hoeft geen computernerd te zijn om een back-up van e-mails te maken. Email Detail Archive maakt nette PDF-bestanden met paginatellers, datums of uw tekstwatermerken. Uw e-mails zijn veilig in uw mailboxen, maar u voelt zich veiliger met PDF-kopieën op uw harde schijf. Maak e-mailarchieven die kunnen worden geopend zonder dat u daarvoor speciale software nodig hebt met Email Detail Archive.

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 10

Licentie: officieel één jaar, waarschijnlijk levenslang met één jaar gratis updates Waarschijnlijk ingaande op woensdag 18 augustus 2021.

Een eerdere versie,  Email Detail Archive Business 1.3.0.1, kregen we op 10 augustus 2020.

De sleutel staat in de readme. Kent geen Nederlands. Zowel een 32 als een 64 bitter. De activatie komt op naam van giveawayoftheday en wordt op twee plaatsen opgeslagen, in %AppData% en in het register:

C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\2B Software\EDArchive\regkey.dat

HKEY_USERS\S-1-5-21-2218643106-3291816493-969445361-1001\Software\2b Software\EDArchive
license

Met Discovery maakte ik een activate.msi, dat beide plaatst en kon het daarmee activeren op een schone virtuele machine. QED.

Het is nogal prijzig, maar voor ons valt het mee: een jaar gratis updates en daarna levenslang mogen gebruiken. Een alternatief - zij het dat het geen pdf's maakt - is het door Seniorweb aanbevolen gratis MailStore, dat wel Nederlands kent. Ik gebruik het al jaren. Het staat ook op de lijst van de door de Consumentbond aanbevolen freeware.

Een video van de maker:




En de uitleg.

Bij een test moet ik het handmatig stoppen met Ctrl-Alt-Del. Niet handig.

Een klassieke portable doet het niet. Wel draait de werkmap daarvan. Niet geactiveerd. Daarom niet bewaard.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate, en een Cameyo portable, gemaak top een virtuele W7 64 Pro.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten