Zoeken in deze blog

zondag 26 september 2021

2021.09.26_Apeaksoft Slideshow Maker 1.0.26

 Een programma om diavoorstellingen te maken met video's, foto's en audiobestanden

Apeaksoft Slideshow Maker is een veelzijdig programma voor het maken van fotopresentaties met achtergrondmuziek, overgangen, geanimeerde teksten en titeleffecten.

Het wordt geleverd met verschillende gepersonaliseerde sjablonen van bruiloften tot vakanties die het gemakkelijk maken om een verbluffende en professioneel ogende diavoorstelling te maken voor bijna elke gelegenheid. Deze software voor foto-slideshows biedt tal van opties voor het bewerken van slideshows en een bibliotheek met filters, overlays, effecten, animaties en overgangen om uw slideshows te laten opvallen. Bovendien kunt u muziek van uw computer toevoegen om uw video nog aantrekkelijker te maken. Zodra uw show klaar is, kunt u HD-video produceren en uploaden naar sociale media. Download dit geweldige videoprogramma en veel plezier met uw familie en vrienden!

Systeemeisen: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10

Licentievoorwaarden: één jaar, geen updates, geen commercieel gebruik

We kregen versie 1.0.26 op 9 november 2020. Geen probleem dus: de licentie daarvan loopt nog. 32 Bitter, kent geen Nederlands. De sleutel moet u zelf aanvragen met een werkend mailadres. 33Mail is OK. Gebruik de vóór-ingevulde naam, niet uw eigen naam.

De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Apeaksoft Studio\Apeaksoft Slideshow Maker\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-
"LastCode"=-
"LastUserEMail"=-

Ik heb de Cameyo gemaakt op een splinternieuwe virtuele W11 64 Home, geactiveerd met de sleutel van een verouderd W10-netboekje. Die draait op een HP desktop uit 2020, mijn enige productiemachine die geschikt is voor W11.

Ik kijk altijd wat meewarig naar dit soort software. Want mijn iPhone en iPad maken deze video's volautomatisch en gratis. Dus waarom zou ik daar een duur Windows programma voor gebruiken dat honderden megabytes in beslag neemt?

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W11 64 Home.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten