Zoeken in deze blog

dinsdag 21 september 2021

2021.09.21_PDF Conversa Professional 3.0

Eenvoudige conversie tussen PDF en Word 

Of u nu PDF-documenten wilt converteren naar het Word-bestandsformaat DOC of Word-documenten wilt converteren naar PDF - PDF Conversa biedt de benodigde hulpmiddelen.

PDF naar Word: Converteer bestaande PDF-bestanden in een mum van tijd naar het Word-bestandsformaat DOC. De afbeeldingen, tabellen en lettertypen van de basislay-out blijven ongewijzigd. Documenten die met een wachtwoord zijn beveiligd, kunnen eenvoudig worden geconverteerd en verder worden verwerkt in Word.

DOC/DOCX naar PDF: Indien gewenst kan tijdens de conversie naar het PDF-formaat wachtwoordbeveiliging op uw Word-documenten worden toegepast, kunnen speciale lettertypen direct in het PDF-bestand worden geïntegreerd, kunnen de teksten worden gecomprimeerd en bent u in staat om de beeldkwaliteit van de opgenomen afbeeldingen te bepalen.

Systeemeisen: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Licentievoorwaarden: zes maanden

We kregen versie 2.0 onlangs, op 11 mei 2021. De licentie daarvan is nog geldig. 32 Bitter, maar wil niet installeren op een virtuele ThinPC, wel op een virtuele W7 64 Pro.

Kent alleen Engels en Duits. Zowel Word als Libre Office kunnen pdf's maken van doc/docx, dus daar heeft u het niet voor nodig. Word kan tegenwoordig ook prima overweg met pdf's, maar kost wel geld.  Zelf kan ik dus prima uit de voeten, want naast ABBYY PDF Transformer Plus heb ik een abonnement op Microsoft 365.

Wel fijn dat er geen sleutel nodig is. U moet zich wel aanmelden met een werkend mailadres (33mail is OK) voor een eigen link (die staat wel in de readme in de uitwisselmap)

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten