Zoeken in deze blog

maandag 27 september 2021

2021.09.27_RecMaster Pro 2.0.852

Professionele schermopnamesoftware

 RecMaster is professionele en handige schermopname software.
Het ondersteunt nauwkeurige schermopname van alle desktop activiteiten zoals desktop presentaties, live webcasts, en zakelijke vergadering video's.

U kunt het volledige scherm of aangepaste gebieden opnemen, afhankelijk van uw behoeften. En de software ondersteunt ook het opnemen met de computer camera of webcam en het opnemen van alleen audio-bestanden. Het stelt u in staat om de opname gemakkelijk, efficiënt en stabiel te voltooien in verschillende opname-omgevingen. Het kan u ook helpen bij het bewerken van de opgenomen bestanden door knippen, samenvoegen, en nog veel meer. Met deze schermrecorder kunt u ook het opnameformaat, de resolutie, de framesnelheid, de camera-uitvoer, de audio-uitvoer, enz. afzonderlijk instellen, zodat u alle soorten video-inhoud kunt opnemen die u maar wilt. Het is de beste keuze voor uw werk, studie en entertainment.

Met één klik is schermopname eenvoudig
RecMaster u dankzij de vijf opnamemodi de gemakkelijkste en meest efficiënte manier bieden om uw computerscherm op te nemen. Met slechts één klik van RecMaster, geniet van elk moment en details van uw computerscherm.

Eén-klik voor Multi-Mode Opname
RecMaster wordt geleverd met krachtige functies, zoals HD-opname, tot 4K-opname, auto-start opname, beeld in beeld, geplande opname, enz. Het zal u de beste ervaring bieden voor scherm video-opname.

Gemakkelijk opgenomen clips bewerken
RecMaster is uitgerust met annotatie- en bewerkingstools, waarmee u annotaties kunt maken tijdens de opname of uw video kunt bewerken wanneer deze klaar is. U kunt ook gemakkelijk een aangepast watermerk toevoegen (zowel tekst als afbeelding ondersteund). Zorg ervoor dat uw video-opname perfect en leerzaam is voor uw kijker.

Bewegingseffecten voor Cursor
U kunt verschillende bewegingseffecten of kleuren voor de cursor kiezen. U kunt ook een klikgeluid of verschillende kleuren voor rechts en links klikken instellen. Zo biedt het uw kijker een effectievere leidraad.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen:  Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10

Licentieduur: één jaar, geen updates, daarna heeft u de gratis versie (de eerste uren stond er: levenslang)

Versie Pro 1.2.283 kregen we op 14 juni 2021, Versie Pro 1.0.16 op 13 juni 2020 en 3 april 2021. Een 32 bitter. Geen Nederlands. De sleutel kunt u aanvragen met een werkend mailadres. Let op dat u geen tikfout in uw mailadres maakt, want u kunt bij Giveawayoftheday maar één sleutel per IP-adres aanvragen. En via Tor lukte het me niet. Daarom heb ik geen licentie van het weggevertje van 3-4-2021, wel van 27-9-2021. Zelf gebruik ik het even dure FastStone Capture. Dat bevalt me goed en kan ik na de eenmalige betaling jaren geleden makkelijk op al mijn machines gebruiken. Dus zal ik het weggevertje niet toepassen, noch testen.

De activatie staat in %AppData%, in

C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\recmaster\692CA***A7A.rsd
Een tekstbestand vol Chinese lettertekens. Het lange adres zou kunnen duiden op systeemafhankelijkheid.

De handleiding van de maker.

Het lukte me niet een werkende Cameyo te maken. Gelukkig is de programmamap goed bruikbaar als semi-portable. Helaas werkt activate.msi niet op de andere desktop. En nogmaals activeren ook niet meer: de sleutel kan maar één keer worden gebruikt. Het weggevertje blijft de vrije versie op de virtuele W7 64 Pro op de nieuwe desktop.

 Misschien is het een optie om dat bestand 692CA***A7A.rsd een andere naam te geven. Ga ik nu niet uitzoeken.

Na afloop va de weggeefperiode blijkt Tor met een IP-adres uit de USA wel toegang te geven tot ...\get-key\. Maar die is nu afgesloten, want ik krijg een 404 foutmelding. Iets om de volgende keer te proberen.

In de uitwisselmap staat de instell_and_activate en de programmamap. Maar niet te activeren met mijn ene sleutel.






 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten