Zoeken in deze blog

donderdag 16 september 2021

2021.09.16_SoftSkin Photo Makeup 5.0

 Portretten eenvoudig bewerken met SoftSkin Photo Makeup

Als professioneel fotograaf of als doorsnee gebruiker die graag foto's maakt en bewerkt, weet u ongetwijfeld dat een van de moeilijkste dingen het maken van portretten is. Iedereen wil een perfecte huid, heldere ogen en mooie make-up, maar dat is in het echt niet altijd het geval. Adobe Photoshop is het meest populaire programma om foto's te bewerken, maar er is een nieuwe makkelijkere manier om het te doen! Laat ons u voorstellen aan Photo Makeup - een programma van SoftOrbits, een prijswinnend software-ontwikkelingsbedrijf. Met deze tool, kunt u gemakkelijk en efficiënt:
- de huidtextuur verbeteren
- tanden witter maken
- virtuele oog- en lip-make-up aanbrengen
- en natuurlijk die rode ogen verwijderen.

Al deze effecten kunnen worden gedaan in slechts een paar eenvoudige klikken. U hoeft niet langer talloze lagen toe te passen in Adobe Photoshop. Om verbluffende portretten te maken door alle imperfecties te verwijderen en uw modellen gelukkig te maken, download nu Photo Makeup!

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 10
Licentie: zes maanden

Versie 4.0 kregen we op 6 februari 2020, dus zit u al meer dan anderhalf jaar zonder licentie. Kent Nederlands, 32 bitter. Bij Softorbits ziet u bij de installer van het weggevertje altijd de uitgang _pt1.exe. Dat zorgt ervoor dat u vóór de installatie uw sleutel via een link met een werkend mailadres kunt aanvragen. U krijgt namelijk een bevestigingsmail met een klikbare link. Dan kunt u al uw gegevens kwijt. maar als u op "not now" klikt, kunt u de sleutel uit uw browser oogsten. U krijgt geen mail met de sleutel, dus bewaar hem goed: pROP2q73UTU20E8Nrmg5RyEE7JDBwBxUvqU7Bbvc8pg=
(alleen voor insiders, die de versleuteling begrijpen)

De activatie komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\softorbits\SoftSkinPhotoMakeup]
"partnerId"=-
"partnerOff"=-
"partnerCode"=-
"partnerName"=-
"Key"=-
"partnerCompaignInfo"=-
waarbij alleen de laatste twee subsleutels de activatie bevatten.


Het is één van de vele programma's die mij erg leuk lijken, maar die ik nooit gebruik. Gewoon omdat ik mijn tijd met heel andere dingen vul: fitness, schuur schilderen, in de tuin werken, musea bezoeken, wandelen, lezen, spelen met Windows 11, klussen etc.

Ik heb dit programma twee keer geïnstalleerd. Gisteren op de oude refurbished desktop uit 2014 en vanmorgen op de één jaar oude desktop. De oude gaf bij een opstart aan dat er een harde schijf minder in zat en wel net diegene met de virtuele W11 preview waar ik de Cameyo had gemaakt, maar nog niet bewerkt. Deze nieuwe desktop heeft maar 8 GB RAM en dus kan ik daar maar één virtuele machine tegelijk hebben draaien. Wat eigenlijk wel voldoende is. En ik heb er dus weer een klusje bij: die oude desktop openen en nagaan wat er met die uitgevallen HD aan de hand is. In het gunstigste geval zit er een stekker los.

Een gratis alternatief is PhotoScape.

In de uitwisselmap staat de install_and_activate en de Cameyo portable, gemaakt op een virtuele ThinPC.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten