Zoeken in deze blog

donderdag 10 september 2020

2020.09.10_Color projects 5

 

2020.09.10_Color projects 5

De ultieme gereedschapskist voor de creatieve fotograaf!

Ontdek de expressieve mogelijkheden en de levendigheid van uw foto's! Het vermogen van COLOR projecten om alle beelden om te zetten in prachtige meesterwerken zal u zeker verbazen, en dat betekent beelden uit alle takken van de fotografie: landschap, natuur/dieren, portret, naakt, techniek, architectuur, verslaggeving, stillevens, lange belichtingen, grafische voorstellingen, artistieke interpretaties!

  • Hoogwaardige beeldkwaliteit: nieuwe filters, nieuwe kleuren, nieuwe retoucheertools. 
  • Eindeloze creativiteit: 160 beeldaanbevelingen en montages.
  • Eenvoudige bediening: Standalone, Filter Plug-in, 4K Interface, GPS. Mac en Windows, Stand-alone Software en Plug-in voor Adobe Photoshop & Lightroom.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Francis is een enorme spammer en daarom vroeg ik de activatiegegevens aan via Tor als browser en een tijdelijk mailadres van 10 Minute Mail. Kent geen Nederlands. De Setup.exe is in een wrapper van Francis zelf ingepakt. Na het ingeven van mijn klantnummer/user ID en de sleutel wordt de setup.exe uitgepakt. De uitgepakte versie kon ik terugvinden in de %temp%-map. De activatie komt in het geheugen:

[HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\MT66\COLOR projects 5] "mt66_settings"=

Ik maakte een Cameyo portable op een virtuele W7 Starter, maar die doet het niet op de productiedesktop. Een test in Sandboxie was wel succesvol en leverde de uitgepakte installer en de registersleutel op. Als ik de registersleutel wis, heb ik weer een trial. QED.

In de uitwissselmap staat op dit moment alleen de install_and_activate.

https://www.projects-software.com/wp-content/uploads/color-projects-5_interface_1.jpg

2020


De activatiegegevens, versleuteld met TheLetterEncrypter:

OYVlTxYgU9DuXtr2tZLVGlI5e8MZ6OeWU+COiVAtiwUQAqxbEzOPFwQF9VWRxcvSxt8+7AMrv5QsEE2zJrtm5kSoiTOTCowzM+4404OTkHNxZI1kGpZ/qKUNe4JAlgjxM4TYxVTMMyN1ZEDGQErI3j8Tgmtlsro9YlQlJ30Np+T32LZwYrg8nrCiZdZOxFFOQl1ZEABTNgT3TU9AjCDYVx84UOARcj33xKIVlWRXDF/1UUoa6QUZe1DNaYgHMi04HtiWXZG+c03UB0fvZPNPAZyCcDdTG3DwVt8VVN0nybQ=


Geen opmerkingen:

Een reactie posten