Zoeken in deze blog

zondag 27 september 2020

2020.09.27_MSD Passwords 1.60

Gebruiksvriendelijke en veilige wachtwoordenmanagersoftware


MSD Passwords is krachtige en eenvoudig te gebruiken software voor het beheer van wachtwoorden, waarmee u met behulp van de standaardbrowser van uw computer gemakkelijk naar met een wachtwoord beveiligde websites op het internet kunt navigeren.
Bespaar tijd en maak uw internetervaring gemakkelijker. U hoeft niet langer tientallen gebruikersnamen en wachtwoorden op te roepen om in te loggen op uw favoriete sites.

Voer in deze wachtwoordbeheersoftware de internetadressen in van sociale netwerken zoals Facebook of Twitter, webmailsites zoals Google of Hotmail, messenger sites zoals MSN of uw favoriete banken. Voer ook de gebruikersnamen en wachtwoorden in om in te loggen op deze sites en dat is het. U kunt deze beveiligde sites met een paar muisklikken invoeren, zonder dat u de inloggegevens hoeft op te roepen.

MSD-wachtwoorden is een zeer veilig programma. Kies een wachtwoord om uw gegevens te beschermen en een sterk encryptie-algoritme zal de informatie beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Uw gegevens worden ook beschermd terwijl u het programma gebruikt, dankzij de runtime-beveiligingsfuncties, die voorkomen dat andere mensen uw inloggegevens gebruiken als u uw computer met het programma laat draaien.

Als u MSD-wachtwoorden Portable in een verwisselbare schijf of in een Pen-Drive installeert, kunt u uw aanmeldingsgegevens met maximale beveiliging transporteren. Als u uw verwisselbare schijf verliest zal niemand toegang hebben tot de informatie die het bevat als u het programma beschermt met een wachtwoord.

NB: Levenslange licentie zonder updates.
Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Dezelfde versie kregen we op 11 juni 2018. Met commentaar van Ootje. En reacties van TK op verwijderde postings van Adriaan/Hadrianus.  De maker heeft ook een portable versie. En die slikt ook de activatiegegevens van het weggevertje.

32 Bitter, bruikbaar op alle Windows versies. De activatiegegevens staan in de readme. Ik ben er niet achter waar de activatiegegevens worden opgeslagen. Want wat Discovery vond, werkt niet. Het lukte ook niet om een klassieke portable te maken, maar de Cameyo portable die ik maakte op een virtuele Windows 7 Starter doet het goed op een virtuele W7 64 Pro.

Zelf gebruik ik Sticky Passwords, vooral omdat de on-line database vanuit al mijn machines te benaderen en aan te passen is, maar de portable versie van dit programma lijkt ook geschikt om op een USB-stick mee te nemen. Niet kwijtraken!! En zorg voor een backup, want USB-sticks hebben niet het eeuwige leven.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable. En natuurlijk de geactiveerde portable van de maker.

De versleutelde activatiegegevens:
DvUm/VklYHFieIqJh7teAUNfjnkKKnT7MoSO+QrejPWeujVAWfXbRswAK3lbG3Lf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten