Zoeken in deze blog

vrijdag 18 september 2020

2020.09.18_PDF Conversa 2.0

🔄Eenvoudige conversie tussen PDF en Word

Of u nu PDF-documenten wilt converteren naar het Word-bestandsformaat DOC of Word-documenten wilt converteren naar PDF - PDF Conversa biedt de nodige hulpmiddelen.


PDF naar Word: Converteer bestaande PDF-bestanden in een handomdraai naar het Word-bestandsformaat DOC. De afbeeldingen, tabellen en lettertypes die bij de basisopmaak horen, blijven ongewijzigd. Documenten met wachtwoordbeveiliging kunnen eenvoudig worden geconverteerd en verder worden verwerkt in Word.

DOC/DOCX naar PDF: Indien gewenst kan bij de conversie naar het PDF-formaat een wachtwoordbeveiliging op uw Word-documenten worden toegepast, kunnen speciale lettertypes direct in het PDF-bestand worden geïntegreerd, kunnen de teksten worden gecomprimeerd en kunt u de beeldkwaliteit van de ingesloten grafieken bepalen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemvereisten: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10. Maar zonder MS Office krijgt u geen .doc, alleen .rtf als output.

We kregen dit eerder op 23 maart 2019. In de readme staat een link om de download aan te vragen.U moet een werkend mailadres opgeven. De aanbieder is een Duits bedrijf en die spammen meer dan mij lief is. Daarom gebruikte ik 10 Minute Mail. Ik kreeg daar een link naar de download.
Met een ander mailadres kreeg ik een andere downloadlink. Maar de beide installers zijn identiek, dus dat hoeft u niet te doen.

Vergeet niet via Settings het checken op een update uit te vinken. Dat wordt vastgelegd in het register:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\ASCOMP\PDF Conversa]
"UpdateCheck"=dword:00000000

De installer is al geactiveerd. U heeft dus geen sleutel nodig, al krijgt u die wel.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" en een Cameyo portable, gemaakt op een ThinPC.

Het weggevertje is deels overbodig. Elk Office programma levert al doc -> pdf omzetting. En sinds MS Office 2016 kan MS Word een pdf in een Word-document omzetten. En omdat het programma alleen een doc oplevert als u MS Word heeft geïnstalleerd, heeft u dus eigenlijk helemaal niets aan het weggevertje...

Zelf gebruik ik ABBYY PDF Transformer Plus een pdf in een bewerkbare doc te maken. Ik zal het weggevertje niet gebruiken.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten