Zoeken in deze blog

maandag 14 september 2020

2020.09.14_DoYourData Uninstaller Pro 5.4

De Uninstaller voor Windows die u niet kunt ontberen

DoYourData Uninstaller Pro biedt een alles-in-één oplossing voor Windows gebruikers om programma's, Windows apps en plug-ins volledig te verwijderen van de computer. Het zal geselecteerde programma's verwijderen en alle restjes zoals programmaproblemen, register, logs, caches, etc. volledig opruimen.

Verwijderen & Schoonmaken
Verwijder programma's grondig en verwijder alle gerelateerde bestanden, ruim alle restjes op. Het ondersteunt het verwijderen van zelfs de meest hardnekkige programma's, gecrashte applicaties, Windows apps, plug-ins, enz.

Slimme verwijdering
Het stelt u in staat om programma's één voor één of in batches te verwijderen. U hoeft alleen maar de programma's te selecteren die u wilt verwijderen, dan zal het u helpen om ze grondig te verwijderen met een paar klikken.

Veilig verwijderen
DoYourData Uninstaller Free is 100% veilig en schoon. Het is volledig compatibel met Windows 2000, XP, Vista, 7, 8/8.1 en Windows 10.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Vereisten: Windows 10/ 8.1 /8 /7 /Vista /XP /2000

Versie 5.0 kregen we op 24 januari 2020

Kent geen Nederlands. De sleutel staat in de readme. Levenslange licentie. De activatie komt in het tekstbestand Configure.dat, dat u in de programmamap vindt. Dus in

C:\Program Files\DoYourData\DoYourData Uninstaller\Configure.dat

Als ik het wis, heb ik de trial terug. Zet ik een bewaarde kopie terug, dan is het weer geactiveerd. QED.

De trial is identiek aan het weggevertje. Maar Defender vertrouwt de officiële trial niet. En had geen probleem met de niet-versleutelde zip die setup.exe bevat. Ik heb de site als volgens mij veilig aangemeld bij Microsoft.

Op een virtuele W7 Starter draait de Cameyo portable niet. Maar een klassieke portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro, doet het wel op die virtuele W7 Starter.

De maker meldt dat als je een oude versie hebt, je de nieuwe niet hoeft te activeren. Deze tip, gecombineerd met het feit dat het weggevertje identiek is aan de trial, betekent dat u met een redelijk gerust hart kunt updaten. Bewaar de laatst-bruikbare installer, voor het geval dat ooit niet meer opgaat.

Ik gebruik zelf SoftOrganizer, ook hier al eens weggegeven. Dat kan veel meer dan alleen programma's deinstalleren.

De plaatjes komen van de maker:

DoYourData Uninstaller User Guide

https://www.doyourdata.com/images/screenshot/uninstaller/select-programs.jpg

https://www.doyourdata.com/images/screenshot/uninstaller/confirm-uninstall.jpg

https://www.doyourdata.com/images/screenshot/uninstaller/deep-clean.jpg

de sleutel volgens TheletterEncrypter, bruikbaar op de trial: DrpQg5FhY9TkkQ9+1+8BknMqZ8odMiWOSVKElG3nGp8=

2020


Geen opmerkingen:

Een reactie posten