Zoeken in deze blog

zondag 27 september 2020

2020.09.27_Lorien Cleaner Pro 1.1.4

Schoonmaak en bescherming van de privacy

Loopt uw computer traag? Lorien Cleaner biedt u de meest krachtige junkfoodschoonmaak en privacybescherming, en laat uw computer als nieuw draaien! Met de ingebouwde krachtige componenten helpt Lorien Cleaner u bij het repareren van problemen, het opschonen van schijfruimte, het optimaliseren van het systeem en andere geavanceerde toolkits zoals het elimineren van privacy tracks, het beheren van opstarttoepassingen, het verwijderen van ongewenste toepassingen en het permanent wissen van bestanden. Neem afscheid van vervelende vertragingen en maak uw PC weer zo goed als nieuw!

Belangrijkste mogelijkheden:

  • Ruimt ongebruikte bestanden en instellingen op die ruimte op de harde schijf in beslag nemen
  • Geavanceerd systeem scant de rest van het systeem om de opslagruimte van uw computer volledig vrij te maken in één klik
  • Schakelt onnodige programma's uit die op de achtergrond draaien wanneer u uw computer opstart.
  • Schoont regelmatig ongewenste bestanden op om uw computer soepel te laten draaien

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 10

We kregen deze 32-bitter, die geen Nederlands kent, wel Engels/Frans/Duits/Turks, nog niet eerder van Eldermar Studio. Direct na installatie op een virtuele W7 Starter ging het bij de eerste opstart een update ophalen, die ik ook kon activeren met de bij Giveawayoftheday aangevraagde sleutel. Die sleutel zag ik terug in het tekstbestand
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\loriencleaner\license. Ofwel op zijn zondags op
<File Target="%CSIDL_APPDATA%\loriencleaner\license" RelativeSource="CSIDL_APPDATA\loriencleaner\license" />

Met Discovery maakte ik een activate.msi. Die msi maakt dat bestand licence aan en zet het op de juiste plaats. maar pas gebruiken nadat de installatie is voltooid.

Programma's als dit moet u mijden als de pest, tenzij u handig genoeg bent om Windows opnieuw te installeren en al uw bestanden en programma's terug te zetten. In de handen van een tovenaarsleerling is het erg gevaarlijk. In het menu kunt u onder Settings/Junk Clean aangeven wat u gewist wil hebben. Alles staat aangevinkt, hetgeen niet verstandig is. De privacy Clean is nog in ontwikkeling. Ik raad aan de onlangs weggegeven Wise Care 365 te gebruiken.

Op een virtuele W7 Starter en op een virtuele W7 64 Pro loopt het vast. Ik maak daarom geen portable. Zonde van de tijd. Als u toch wilt fröbelen: zie de uitwisselmap met de nieuwste trial in plaats van het weggevertje.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten