Zoeken in deze blog

donderdag 17 september 2020

2020.09.17_DearMob iPhone Manager 4.6 (Win&Mac)

 ⥨Gemakkelijk iPhone-bestanden met aangepaste opties overbrengen, back-uppen, herstellen en beheren

DearMob iPhone Manager is gemaakt voor naadloze iOS/iPadOS databack-up en -overdracht, met handige ingebouwde tools voor het coderen, converteren en selectief herstellen van content. Zeg "Nee" tegen de iTunes- en iCloud-limieten!

Het vereenvoudigt de manier waarop u iOS-apparaten beheert met aangepaste opties en zonder dat u gegevens hoeft te wissen. Met dit programma kunt u iDevice-bestanden volledig beheren, inclusief foto's, muziek, video's, contactpersonen, sms'jes, podcasts, e-boeken, agenda's, spraak, bladwijzers, ringtones, apps of niet-iTunes/iTunes-gekochte bestanden. Het is ook uw veilige en probleemloze keuze om de migratie van iPhone/iPad te versnellen en opslagruimte vrij te maken om oude apparaten nieuw leven in te blazen.

Hoogtepunten van DearMob iPhone Manager:

  • Hiermee kunt u ongewenste foto's en video's in de iPhone-camera selectief of in batch verwijderen.
  • Maakt tweewegs bestandsoverdracht tussen de iPhone en de computer selectief mogelijk. Volledige back-up of herstel van iPhone-bestand.
  • Beheer muziek / afspeellijst, foto / albums, contacten: exporteren, toevoegen, maken, wijzigen, verwijderen, herbouwen, bewerken, enz.
  • Batch exporteren van bestanden door uw selectie, per dag, week, maand, jaar, per artiest, album, muzieklijst, zoeken, per map.
  • Converteer HEIC naar JPG, Live foto naar een video & stilstaand beeld. Exporteer contacten als VCF/PDF/TXT/HTML.
  • Importeer en converteer video, muziek, e-boeken om compatibel te zijn met iDevice; draai video automatisch om zodat deze op het volledige scherm van iOS past.
  • Encryptie van lokale bestanden of iOS-back-up; biedt de mogelijkheid om iOS-bestanden te exporteren met encryptie, gebruik de iPhone als USB-stick.
  • Bliksemsnel en stabiel. Breng 100 4K-foto's over in ongeveer 8 seconden. Verwerk 10000+ foto's zonder dat uw computer of i-apparaat vastlopen..

Bonus: Digiarty biedt u ook een unieke kans om een Lifetime Full License te krijgen met 65% korting. Alleen geldig voor 48 uur!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Versie 4.2 kregen we op 24 februari 2020. Kent geen Nederlands. Levenslange licentie. 32 Bitter. U krijgt uw sleutel via een link in de readme. U moet een mailadres opgeven. Om mijn privacy veilig te stellen gebruikte ik Tor als browser en 10 Minute Mail. Die aanbieder heeft als voordeel dat u ook na verstrijken van de 10 minuten de oude mail nog even kunt opvragen. U kunt dus even koffiedrinken. De licence.key wordt op uw PC geladen.

Vergeet niet via de instellingen (tandwiel) het zoeken naar updates uit te vinken.

De activatie komt in %AppData%:

C:\Users\uw_gebruikersnaam\AppData\Roaming\Digiarty\DearMobiPhoneManager\reg.key

Ik gebruik Discovery om de locatie en aard van de activatie te vinden. Tijdens de activatie houdt Discovery de wijzigingen in mijn PC bij. Wijzigingen die niets met de activatie te hebben, wis ik in dat overzicht. Daarna maakt Discovery een overzicht van die wijzigingen en maakt een activate.exe aan, die die wijzigingen kan aanbrengen, ook op een andere PC. In dit geval hoeft alleen het bestand reg.key op de juiste plaats te worden gezet. Discovery zorgt ervoor dat hun activate.exe het sleutelbestand reg.key op de goede plaats zet, aangegeven door de omgevingsvariabele (wegwijzer, denk aan indirect adresseren)  %CSIDL_APPDATA%:

(CSIDL_APPDATA. The file-system directory that serves as a common repository for application-specific data. A typical path is C:\Documents and Settings\username\Application Data or C:\Users\username\AppData\Roaming)

<File Target="%CSIDL_APPDATA%\Digiarty\DearMobiPhoneManager\reg.key" RelativeSource="CSIDL_APPDATA\Digiarty\DearMobiPhoneManager\reg.key" />

Als ik reg.key verwijder, heb ik de trial terug. Als ik activate.exe van Digiarty uitvoer, is het weggevertje weer geactiveerd: QED.

Persoonlijk snap ik niet zo goed waarom men programma's als het weggevertje zou willen gebruiken. Mijn vier jaar oude iPhone SE, twee jaar oude kleine iPad Pro (sinds vanmorgen op iOS14  cq iPadOS14) en mijn Windows 10 machines werken prima samen. Al mijn foto's, gemaakt met mijn iPhone en kleine iPad komen volautomatisch in mijn DropBox (2 TB) en Google cloud (100 GB).

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro.

Uitleg van de maker



De Windows-sleutel volgens TheLetterEncrypter:
5WIVmOoK7N5kUCAMKqFkQfjeyOkHk3afeBs4Ntaufks=



Geen opmerkingen:

Een reactie posten