Zoeken in deze blog

vrijdag 11 september 2020

2020.09.11_Text-R Professional 1.100

 2020.09.11_Text-R Professional 1.100

Een OCR-scan- en tekstherkenningspakket

Het probleem: PDF-bestanden en afbeeldingen van een gescand papieren document bevatten tekst die niet kan worden gekopieerd of bewerkt. Handmatig typen is echter niet mogelijk vanwege de omvang van het document en de hoge tijdsduur die ermee gemoeid is. De oplossing: Tekst-R! De software herkent ook tekst in PDF-bestanden en afbeeldingen die direct voor de leek kunnen worden bediend.

De tekst kan worden opgeslagen in een nieuw bewerkbaar PDF- of RTF-document (Word). De opmaak blijft dicht bij het origineel, dus in de meeste gevallen is er geen nabewerking nodig. De ingebouwde woordenboeken en professionele OCR-filters zorgen voor een hoge nauwkeurigheid in de tekstherkenning. Zo kunnen ook scheve teksten en geroteerde documenten worden gedetecteerd.

Let op: De giveaway bevat alleen een tekstbestand met een link voor registratie, het aangepaste installatiebestand beschikbaar met de licentie van de registratie.


Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Kent geen Nederlands menu, kan wel Nederlandse teksten herkennen. Geen sleutel nodig. Maar een jaar bruikbaar?

De reclame ziet er mooi uit. Maar het programma kan bij een eigen test met een ingescande ondertekende afdruk van een brief niet op tegen ABBYY PDF Transformer Plus. Dus zal ik het zelf niet gaan gebruiken.

In de uitwisselmap staat in een install and activate, een Cameyo portable en een klassieke portable. Dan kunt u zelf nagaan of het voor u wel een geschikt programma is.

https://www.ascompsoftware.com/images/products/textr/screens/en/screen_01.png

2020

De activatiegegevens, versleuteld met TheLetterEncrypter:

yZCXPUezCODK09PQs5nrEIm0SbA07f0beIMVVWXh39TXszMX8GYxmfGEy1Z7jin3BfeTiG4ZYWlyfv5KuqPQsJ+dIu1v9XQWLPwHVtqeSlpVcclV5ovXqeOh54Qus4Pc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten