Zoeken in deze blog

donderdag 24 september 2020

2020.09.23_VEGAS Movie Studio 15

 📽Maak uw films snel en eenvoudig

Snelle, intuïtieve snij- en bewerkingstools, zeer aanpasbare gebruikersinterface, krachtige video-effecten en -overgangen, volledige coderings- en leveringsopties.


Functies:

  • Unieke, interactieve storyboard-bewerking
  • Gespecialiseerde videobewerkingsmodi voor elk niveau van ervaring
  • Aanpasbare gebruikersinterface
  • Schermopname van monitoren, webcams en audioapparatuur
  • Nauwkeurig volgen van de beweging

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10 (32&64 bit ); 2 GHz 2-core processor (3 GHz and 8 cores recommended for 4K) ; 1.5 GB hard-disk space for program installation ; 16 GB RAM (32 GB recommended for 4K) ; USB 2.0 connection (for importing from AVCHD, XDCAM EX, NXCAM, or DVD camcorders) ; Windows-compatible sound card ; Supported CD-recordable drive (for CD burning only) ; Supported DVD-R/-RW/+R/+RW (for DVD burning only) ; Supported BD-R/-RE drive (for Blu-ray Disc burning only) ; Microsoft .NET Framework 4.0 SP1 (included on application disc) - dus heel wat

Kent geen Nederlands. Nog niet eerder weggegeven. Op een virtuele W7 Starter (32 bits) kan ik het niet installeren. Ik heb alleen de installatie getest op een virtuele W7 64, verder niet gebruikt.

Het krijgen van de licentie was een heel gedoe, vooral om alle fietsen, bussen, zebra's etc die ik moest aanvinken om te bewijzen dat ik geen robot ben. U moet met een werkend mailadres een account aanmaken. Ik gebruikte twee 10 Minute Mail-providers. Slechts op één kreeg ik na een hele tijd een licentie. De downloadlink die u krijgt, is universeel, U moet daar het weggevertje uit selecteren. Gelukkig kon ik de echte download van VEGAS_Movie_Studio_15.0.0.146_INT_Trial_15_0_0_146.exe terugvinden om in de install_and_activate op te nemen.

Na installatie moet u het programma activeren met de per mail ontvangen sleutel. Tijdens die activatie wordt er weer heel wat geschreven in uw computer. De activate.msi van Discovery is 279 kB groot. Na wat zoeken staat de echte activatie in een klein bestand in %ProgramData%:

C:\ProgramData\VEGAS\VEGAS_Movie_Studio_15\installation.ini

Dat bestand bevat uw mailadres en uw sleutel, maar dan wel versleuteld. 

Het activeren duurt trouwens knap lang en zonder internet gaat dat niet. Het programma biedt de mogelijkheid om de sleutel weer vrij te geven voor gebruik op een andere computer. Maar ook dat duurt en duurt.

Het is eigenlijk een programma van Sony. Met zo te zien erg veel mogelijkheden. Maar wegens tijdgebrek ga ik ze niet uitproberen.

Het maken van de Cameyo mislukte. Die kon geen activatiegegevens vinden en gaf direct bij het opstarten een foutmelding. Mogelijk omdat ik die van het echte programma al had verwijderd.

Installatie in Sandboxie op de productiedesktop lukte evenmin. Ook een klassieke portable wil niet slagen.

Na het schoon opstarten van de virtuele W7 64 Pro kon ik het off-line activeren met de tweede activate.msi die ik de eerste keer met Discovery maakte. Die tweede msi is kleiner: 82 kB. Maar toch wel veel groter dan bij andere weggevertjes.

Omdat ik het programma misschien nog eens wil gebruiken en de Cameyo, gewone portable en Sandboxie niet lukten en ik het (nog) niet op de productielaptop wil zetten, heb ik mijn laatste mogelijkheid gebruikt: weer op de virtuele W7 64 Pro gezet, geactiveerd met een eigen sleutel en daar een snapshot van gemaakt. Zolang de virtuele machine het doet en de snapshot van 4 GB (!) niet zoekraakt, kan ik vooruit. 

In de uitwisselmap staat een install_and_activate. Ik ben bang dat u uw eigen sleutel moet gebruiken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten