Zoeken in deze blog

zondag 4 april 2021

2021.04.04_DMclone 1.2 (Win&Mac) Lifetime

100% kloon gegevens van de ene harde schijf naar de andere

 Efficiënte software voor het klonen van schijven
DMclone voor Windows is een van de beste software voor het klonen van schijven.

Het kan u helpen veilig en gemakkelijk uw HDD, SSD, geheugenkaart, USB flash drive, enz. van de ene locatie naar de andere te klonen . U kunt het ook gebruiken om uw oude harde schijf door een nieuwe te vervangen zonder het Windows besturingssysteem te moeten installeren.

Partitie Kloon Modus
De modus voor het klonen van schijven op partitieniveau. Kloon een harde schijf partitie naar een nieuwe harde schijf partitie of apparaat of kloon gegevens van extern apparaat naar uw harde schijf partitie.

Schijf-kloonmodus
De modus voor het klonen van schijven op schijfniveau. In deze modus kunt u gemakkelijk een volledige harde schijf naar een andere harde schijf of extern apparaat klonen of gegevens van een extern apparaat naar uw harde schijf klonen.

Waarom hebt u DMclone voor Windows nodig?
DMclone voor Windows is 100% veilige software voor het klonen van schijven. Het ondersteunt voor het klonen van elk type harde schijf of verwisselbaar opslagapparaat.

  • Betrouwbare oplossing voor het klonen van schijven
  • Gemakkelijk upgraden van uw harde schijf
  • Gemakkelijke gegevensback-up software
  • Oude schijf veilig vervangen door SSD

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen:  Windows 10/ 8/ 8.1/ 7/ Vista; macOS 10.7 or later.

Versie 1.0 kregen we op 27 juli 2020.  Kent geen Nederlands. 32 Bitter. De sleutels staan in de readme. De activatie komt in de programmamap, in het bestand

C:\Program Files (x86)\Donemax\DMclone\bin\Configure.dat

 Dat is een tekstbestand met als inhoud
[register]
sn=Q4TJ******EJ

Blijkens een opmerking van de maker kunt u gewoon updaten: "If you have installed old version of this software, no need to install it again, and if you install it again, it will be activated automatically."

Het installeert twee drivers. Op de productiedesktop herkent de Cameyo de twee ssd's niet.  De Cameyo draait zelfs niet op de virtuele W7 64 Pro waar ik die maakte. Als ik het installeer op de virtuele machine, herkent het wel beide partities van de C-schijf. Ik kan die niet klonen, want er is maar één schijf in die VM en het weggevertje ziet niet de links naar de uitwisselmap. 

Gezien al het negatieve commentaar op de site van Giveawayoftheday ga ik het niet installeren op de productiedesktop. Misschien later eens op een oude laptop, waar een totale mislukking geen kwaad kan.

In de uitwisselmap staat een install_and-activate met alleen de Windwows installer en een Cameyo portable. Die het niet doet bij mij. Afblijven is mijn voorlopige advies.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten