Zoeken in deze blog

zaterdag 24 april 2021

2021.04.24_Inpaint

 Inpaint reconstrueert het geselecteerde beeldgebied en verwijdert ongewenste objecten

Inpaint reconstrueert een geselecteerd beeldgebied uit de pixels in de buurt van de gebiedsgrens. Het kan worden gebruikt om ongewenste objecten uit uw foto's te verwijderen, zoals extra stroomdraden, mensen en tekst. Het programma schildert automatisch het geselecteerde gebied weg om het te wissen. Als onverwachte objecten een verder goede foto bederven, kunt u ze eenvoudig verwijderen - selecteer gewoon het object. U hoeft niet te knoeien met het kloongereedschap. Het is eenvoudig te gebruiken - teken een selectie rond het object dat u uit de foto wilt verwijderen en voer de Smart remove functie uit.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows Vista/ 7/ 8; 1000 MHz processor; 256 MB RAM

Op 1 maart 2018 kregen we versie 7.1. De installer kent Nederlands, het weggevertje zelf niet. 64 Bitter. De Oen van de Dag heeft weer eens de trial in Themida ingepakt. Goed bezig, jochie! De sleutel staat in de readme en komt in het register:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Teorex\Inpaint\Registration]
"SerialKey"=-

Het verbaasde me dat het meer dan drie jaar heeft geduurd, vóórdat we een nieuwe versie kregen. En dan maar voor zes maanden? Het betekent dus dat je als bakvis het drie jaar met je vriendje moet uithouden! Want als er een nieuwe aanbidder komt, moet je natuurlijk de oude van alle foto's wissen. Maar wacht eens: als moderne bakvis zet je direct je foto's op FaceBook en daarna ben je voor eeuwig de macht over je intieme kiekjes kwijt. Jammer dan. Jongens hebben het makkelijker: die bouwen graag een archief op met foto's van hun veroveringen. Hoe meer, hoe liever. 

Ik heb een soortgelijk weggevertje gebruikt om wandelaars van de foto van een Spaanse kathedraal weg te poetsen. Maar dat werkte net even anders. Dat moest je een aantal foto's van het object aanbieden. Het weggevertje liet die delen staan (de kathedraal) die op alle foto's stonden en haalde objecten weg, die niet op ALLE foto's stonden. Inpaint moet maar raden, wat er voor het te verwijderen object in de plaats moet komen. Daarom kan je, als je héél goed kijkt, vaak nog wel  sporen van het vorige vriendje zien. Of je ziet iets raars, zoals op de strandfoto van de maker.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten