Zoeken in deze blog

maandag 19 april 2021

2021.04.19_PDF Shaper Premium 10.9 (Lifetime)

 PDF Shaper maakt het gemakkelijk om de inhoud van PDF-bestanden aan te passen

 Gebruikers kunnen PDF-bestanden opsplitsen in kleinere PDF's, afzonderlijke pagina's extraheren of verwijderen en bestanden versleutelen en ontsleutelen. Het is net zo eenvoudig om meerdere PDF-bestanden samen te voegen tot één groter bestand. De software roteert, snijdt en normaliseert pagina's, afzonderlijk of in batchmodus. Het is eenvoudig om de tekst van een PDF-bestand te converteren naar de populaire Microsoft Word RTF-indeling, of om DOC-bestanden te converteren naar PDF-bestanden. Ook converteert de software PDF-pagina's naar zelfstandige afbeeldingen en vice versa.

Belangrijkste voordelen
De schone, intuïtieve interface van PDF Shaper stelt gebruikers in staat om in slechts enkele minuten productief te worden. PDF Shaper is geoptimaliseerd voor hoge-DPI-monitoren en een laag CPU-gebruik, zelfs tijdens de CPU-intensieve conversiebewerkingen. 

Geavanceerd gereedschap
Met de nadruk op beveiliging en privacy kunnen gebruikers met PDF Shaper metadatavelden zoals auteur, titel en datums bijwerken of verwijderen. PDF-bestanden kunnen worden versleuteld met eigenaars- en gebruikerswachtwoorden. Daarnaast kan de software inhoud beschermen, toegangsrechten voor gebruikers instellen, PDF-bestanden ondertekenen en eerder gecodeerde bestanden decoderen.

NB:
- levenslange licentie (alleen voor thuisgebruik)
- volledig functioneel (activering is niet vereist)
- updatecontrole uitgeschakeld (updates zijn niet inbegrepen)
- gratis technische ondersteuning inbegrepen

Systeemeisen: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32/x64)

Op 5 november 2019 kregen we versie 9.4 Een 32 bitter. Kent Nederlands. Geen sleutel nodig, maar ingepakt in Themida. Blijkens commentaar op de site geeft dat weer eens moeilijkheden. Vooral omdat na het uitpakken een misleidende tekst verschijnt, die de indruk geeft dat de software al geïnstalleerd is.
Het weggevertje zelf stelt niet veel voor. Er zijn veel gratis pdf-bewerkers te vinden. En Office 365 kan prima overweg met pdf's en heeft zelfs OCR-mogelijkheden, wat dit weggevertje ontbeert. Elk modern programma dat kan printen, kan ook pdf's maken. Daar heeft u het weggevertje niet voor nodig. Maar als u iets soortgelijks nog niet heeft, is het fijn dat de licentie levenslang is en het automatisch zoeken naar updates is uitgeschakeld. 
Ik heb op een virtuele ThinPC er een Cameyo portable van gemaakt. Die draait prima op de refurbished W7 64 Pro desktop en slaat het resultaat keurig op in de eigen zandbak/werkmap. Maar als ik het test op de reddings-pdf van een vorig weggevertje, zie ik dat de reddingstekst niet wordt gered. Dus waardeloos.

In de uitwisselmap staat een install_and_"activate" en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele ThinPC (W7 voor een slimme kassa)






 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten