Zoeken in deze blog

donderdag 19 augustus 2021

20.08.19_Tipard DVD Cloner 6.6.2

 Kopiëren en klonen van alle soorten DVD-schijven

Tipard DVD Cloner heeft de mogelijkheid om DVD-schijf naar DVD-schijf te kopiëren en te klonen, zoals DVD-9 naar DVD-9, DVD-5 naar DVD-5, DVD-9 naar DVD-5. Bovendien kunt u hiermee een back-up van dvd-schijf naar lokale computer maken als dvd-map of ISO-bestanden. Ondertussen kan het ook lokale DVD-map of ISO-bestanden kopiëren naar uw DVD-schijf. Wat meer is, deze DVD Backup software heeft drie kopieermodi voor u om te selecteren, zoals Aanpassen, Volledige modus en Hoofdfilm. U kunt kiezen wat u wilt en u kunt alle delen van de DVD kopiëren volgens uw eigen vereisten.

Belangrijkste functies en kenmerken:
1. Kopieer DVD-5 naar DVD-5, kopieer DVD-9 naar DVD-9 of comprimeer DVD-9 naar DVD-5.
2. Beschikbare DVD Kopieermodus: Volledig kopiëren, Hoofdfilm en Aanpassen.
3. Kopieer naar behoefte uw DVD schijf naar DVD map, ISO image bestand of een andere schijf.
4. Kopieer lokale DVD-map of ISO-imagebestand naar uw DVD-schijf snel en zonder verlies.

Systeemeisen: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10
Licentieduur: één jaar

Versie 6.2 kregen we op 19 januari 2021. Kent geen Nederlands - hun website wel - , wel Engels, Frans en Duits. We kregen vandaag versie 6.2.60, niet de beloofde 6.6.2. Zal wel een typo van GAOD zijn.
Vraag uw eigen sleutel aan met een werkend mailadres. Ik gebruikte 33Mail, want 10 Minute mail doen ze niet. Maar vul uw mailadres niet in, maar laat het voor-ingevulde Giveaway Promotion staan. Met 33Mail kon ik wat extra sleutels aanvragen voor de install_and_activate in de uitwisselmap. U weet het: die is uitsluitend bedoeld voor de doelgroep: ouderen die moeite hebben met de GAOD-procedures. Stuur me maar een mail als u toegang wilt hebben tot de uitwisselmap.

De activatie staat in het register:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Tipard Studio\common\8002]
"isRegistered"=-
"email"=-
"code"=-

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Tipard Studio\Installed]
"8002"=-

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Tipard Studio\Tipard DVD Cloner 6\Register]
"UserEMail"=-
"Code"=-
"LastCode"=-
"LastUserEMail"=-

Bij een test op een virtuele ThinPC kan ik het activeren met deze sleutels, afkomstig van een virtuele W7 32 Home Premium. QED. Ik had zo mijn twijfels of de door Discovery niet gevonden subsleutel "8002" wezenlijk is voor de activatie. En inderdaad: Als ik hem verwijder, blijft het weggevertje geactiveerd. 

Tegenwoordig kloon ik nog maar uiterst zelden DVD's. Wel maak ik er iso's van. Want opslag daarvan in DropBox is toekomstvaster. Onze vorige auto had een DVD-speler, zijn voorganger een cassettespeler en zijn opvolger een USB-poort en Bluetooth. Dus is er langs die kant ook geen noodzaak meer onze DVD's te klonen. Via de iPhone kunnen we met de radio.garden app of de radio.garden url de hele reis zonder reclame of gepraat naar Elvis Prestley luisteren. Of naar BNR of onze regionale zender. Als de DAB+ die twee provincies verder niet meer doorgeeft.

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele ThinPC. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten