Zoeken in deze blog

zondag 8 augustus 2021

2021.08.08_HQ GIF Maker 2.3.5

 HQ GIF Maker maakt van alles wat op je scherm afspeelt een geanimeerde GIF

HQ GIF Maker verandert alles wat op uw scherm afspeelt in een geanimeerde GIF. HQ GIF Maker is ideaal om films om te zetten in geanimeerde GIF. HQ GIF Maker is ook perfect om stap-voor-stap tutorials op te nemen in een geanimeerde GIF.

HQ GIF Maker maakt een aangepast palet voor de inhoud die u opneemt op basis van de meest voorkomende 256 kleuren om de best mogelijke kwaliteit geanimeerde GIF te maken. Belangrijke functie aanwezig op deze eenvoudig te gebruiken video naar gif converter.

HQ GIF Maker heeft een eenvoudige gebruikersinterface met één stroom: U selecteert het gebied van het scherm dat u wilt vastleggen. Klik om op te nemen. Stop wanneer u klaar bent. Trim het. En exporteer het. De beste kleurselectie is automatisch dus hoge kwaliteit is gegarandeerd. U kunt de GIF=resolutie instellen als u niet wilt dat het gelijk is aan wat u hebt opgenomen.

Met HQ GIF Maker, selecteert u de capture frame-rate: die moet hoog zijn voor films, laag voor tutorials om de bestandsgrootte klein te houden.

Belangrijkste kenmerken:
1. Gegarandeerd hoge kwaliteit
2. Configureerbare frame-rate.
3. Leg alles wat op uw scherm afspeelt vast naar een geanimeerde GIF in drie  stappen: Opnemen, trimmen en exporteren.

Extra functies:
1. Mogelijkheid om opgenomen inhoud te trimmen voor export. Dit geeft u de mogelijkheid om begin en einde weg te gooien dat u niet wilt. U kunt het begin steeds opnieuw branden.
2. 2 stappen exporteren te beginnen met de beste kleur selectie en dan coderen.

HQ GIF Maker stelt u in staat om gif te maken van video en gif te maken van screen capture alles in een eenvoudig te gebruiken handig pakket.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows XP/ 7/ 8/ 10

We kregen dit eerder op 20 september 2020. 32 Bitter, geen Nederlands. Geen sleutel nodig. Een gratis alternatief is ShareX. Die heeft een eigen Discord Server.

Een GIF ziet er van de buitenkant uit als een plaatje. Er zijn sites die geen video's toelaten, maar wel GIF-plaatjes. In dat geval kunt u met het weggevertje toch een video posten.

Uitleg van de maker.

Als ik me verveel, zal ik het eens testen. Voorlopig doe ik er niets mee. 

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele W7 64 Pro.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten