Zoeken in deze blog

zondag 29 augustus 2021

2021.08.29_Ashampoo WinOptimizer 18

 Systeemoptimalisatie die uw PC naar een hoger niveau tilt

Windows is goed-maar het zou beter kunnen! Ashampoo WinOptimizer 18 zorgt daarvoor!

Los acht grote probleemgebieden van Windows op met slechts een enkele klik en zet uw systeem in een stroomversnelling. Ontdoe u van ongewenste gegevens, zoals sporen van surfen op het web, repareer nutteloze registervermeldingen, verwijder kapotte snelkoppelingen en schakel onnodige diensten uit. Optimaliseer uw beveiliging, systeem en autostart instellingen met slechts een enkele klik! Herwin uw systeembronnen en geniet van snellere opstarttijden en een soepelere algemene Windows-ervaring dankzij meer beschikbaar geheugen. WinOptimizer 18 is uw one-stop, één-klik prestatie, beveiliging en stabiliteitbooster!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Systeemeisen: Windows 7/ 8/ 8.1 10

Licentie: levenslang

Versie 17 werd aangeboden op 23 juli 2021. Kent Nederlands. Als u een eigen account bij Ashampoo heeft, kunt u direct na installatie uw mailadres invullen en het bijbehorende Ashampoo-wachtwoord.

Ashampoo maakt goede software, dus van harte aanbevolen. Zeker omdat de licentie niet in tijd beperkt is. Wel een waarschuwing: als u uw register aanpast, kan dat ernstige gevolgen hebben. Als u zich niet in staat voelt uw PC weer zelf in orde te brengen, of u kunt een beroep doen op een handige jongen/meisje om de door u veroorzaakte problemen op te lossen, zou ik het register zo laten als het is. In het verre verleden heb ik meegemaakt dat mijn Windows 98 PC het op vrijdagavond begaf. Ik kocht zaterdagmorgen voor fl. 275 een schijfje met Norton Utilities en een uurtje later draaide de PC weer als een zonnetje en kon ik de rest van het weekeinde een rapport afmaken, dat ik op maandag moest opleveren. Tegenwoordig stelt de software van Norton weinig voor, want meneer Norton is met pensioen.

De activatie staat in het register:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ashampoo\Ashampoo WinOptimizer 18\ash_inet]
"regKey"=-

In de uitwisselmap staat een install_and_activate en Cameyo portable, gemaakt op een virtuele ThinPC.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten