Zoeken in deze blog

zondag 22 augustus 2021

2021.08.22_Do Your Data Recovery 7.6 Professional

 Gemakkelijk verloren gegevens herstellen in alle situaties van gegevensverlies

Als een uitgebreide Windows data recovery software, kan Do Your Data Recovery Professional u helpen om gemakkelijk en volledig verloren gegevens van harde schijf en opslagmedia apparaat te herstellen. Het is een compleet doe-het-zelf data recovery tool. U kunt alle verloren gegevens herstellen met drie eenvoudige stappen: 1) Start Do Your Data Recovery Professional - 2) Scan uw harde schijf - 3) Preview en herstel verloren gegevens.
Herstellen van verloren gegevens van uw computer (laptop, desktop, interne / externe harde schijf, digitaal apparaat, geheugenkaart, USB Flash Drive, enz.

Systeemeisen: Windows Server 2003/ 2008/ 2012/ Windows 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 8.1/ 10; File System: FAT 12/16/32, exFAT, NTFS, NTFS 5, ext 2, ext 3; Disk Space: at least 60 MB
Installeer het niet op de schijf waarvan u bestanden wilt redden!

Licentievoorwaarden: levenslang, geen updates

Versie 7.5 kregen we op 22 mei 2020. Geen Nederlands. De sleutel staat in de readme. De activatie komt in de programmamap, in
C:\Program Files\DoYourData\Do Your Data Recovery\Configure.dat
Daarin staat:

[register]
sn=ZTY****-RGGF6
key=pcGId***LjyBewXHabY=

De programmamap is bruikbaar als semi-portable. Omdat bij de installatie/activatie ook in het register wordt geschreven, wordt er dus altijd wat op de C-schijf gezet. Daarom kunt u beter de Cameyo portable vanaf een USB-stick draaien. Dan blijft de C-schijf onaangetast. En u weet: als je geschoren wordt, moet je stil zitten. In ons geval: als je bestanden van schijf X wilt herstellen, moet je verder met je vingers van die schijf afblijven. Dus teruggevonden bestanden elders plaatsen en pas terugzetten op schijf X, als u er zeker van bent dat u alles wat terug te vinden was, ook heeft teruggevonden en als Orpheus teruggehaald uit de hel der verdwenen bits. Het weggevertje zet teruggevonden bestanden in een map op de desktop, dus in %AppData%, dus op de C-schijf.

Als ik het test op mijn virtuele ThinPC, vindt het bijna 700 MB terug. Waaronder een recent weggevertje. Want ik was vergeten na het spelen ermee de snapshot terug te zetten en heb toen een beetje lui het weggevertje via zijn uninstaller opgeruimd en daarna WiseCare gedraaid. Maar dat is dus niet echt blijvend.
Een 'deep scan' levert bijna 10 GB op. Indrukwekkend, want de C-schijf is 20 GB. Maar niets 'spannends'.

Belangrijke bestanden staan bij mij in DropBox. Daarom ben ik zelden of nooit wat belangrijks kwijt. Wachtwoorden en notities over belangrijke zaken zet ik in Sticky Password Premium. Ze staan dan in die cloud èn op alle PC's, waar Sticky Password draait. Ook op mijn iPhone en iPad.


In de uitwisselmap staat een install_and_activate, een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele ThinPC - die natuurlijk 'buiten' mag spelen - en de programmamap. U moet de Cameyo wel als administrator uitvoeren, anders gebeurt er niets. En let op: ik heb me vergist in de datum.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten