Zoeken in deze blog

vrijdag 20 augustus 2021

2021.08.20_WinX Mediatrans 7.4

 De No.1 snelle en gemakkelijke iPhone, iPad manager. Beste iTunes alternatief

 Uit een nieuwe enquête van SellCell blijkt dat tot 44% van de iPhone-gebruikers van plan is om te upgraden naar het iPhone 13-model. En de meest opwindende functie die mensen verwachten is een 120 Hz verversingssnelheid van het scherm van de iPhone. Voordat u overstapt op een nieuwe telefoon, zou u er verstandig aan doen om een back-up van uw bestaande toestel te maken, zodat u geen kostbare foto's, documenten of andere waardevolle gegevens verliest wanneer u de grote overstap maakt.

WinX Mediatrans is een handig tool voor het beheren van uw iPhone, iPad vanaf uw PC. Het stelt u in staat om muziek, video's, foto's, ebooks, podcast, enz. te migreren van iOS-apparaten naar de computer, en vice versa. De intuïtieve interface organiseert het type gegevens in categorieën en het herkent automatisch uw iPhone wanneer deze is aangesloten op de PC.

Dankzij de geavanceerde overdrachtstechnologie worden uw bestanden geëxporteerd met een indrukwekkende snelheid, waarbij ongeveer 100 4K-foto's met hoge resolutie in slechts acht seconden worden overgedragen.

Bovendien kunt u HEIC-bestanden converteren en iPhone ringtones maken binnen het programma.

WinX Mediatrans wordt uw perfecte metgezel voor iPhone. Het is mogelijk om MKV, FLV, WMV etc automatisch te converteren naar MP4 (H.264) om compatibel te zijn met iOS-apparaten.

Wat is er nieuw in WinX MediaTrans 7.4?

  • Ondersteuning toegevoegd voor iOS 15 Beta.
  • Ondersteuning toegevoegd voor het exporteren van foto's op jaar, maand en dag.
  • Enkele kleine bugs opgelost.
Systeemeisen: Windows Vista/ 7/ 8/ 10 (x32/x64)

Licentie: levenslang, zonder updates

Versie 7.3 kregen we op 27 januari 2021. De sleutel staat in de readme. Geen Nederlands. Bij de activatie moet u een mailadres opgeven: a@b.com is OK. Vergeet niet via het menu het zoeken naar updates uit te vinken. Die keuze wordt vastgelegd in %AppData%:
C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Digiarty\MediaTrans\Config.ini, in de regel IsNotifyUpgrade=False. De activatie komt ook in %AppData%, in:

C:\Users\gebruikersnaam\AppData\Roaming\Digiarty\MediaTrans\reg.key

Draait prima in een virtuele W11, die ik op 20-8-2021 aanmaakte. Zonder iTunes.

Toen ik een nieuwe iPad kocht, zorgde het iOS ervoor dat alle instellingen.foto's, apps etc van de oude volautomatisch op de nieuwe werden gezet. Zonder dit soort extra software. Dus ...


In de uitwisselmap staat een install_and_activate en een Cameyo portable, gemaakt op een virtuele ThinPC.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten